Zachte, schone was met een druppel van dit: het ziet eruit alsof het uit de was komt

3

Zachte, schone en heerlijk ruikende kleding hebben is de droom van elke vrouw ter wereld die allerlei producten koopt, zelfs dure, alleen maar om een goed resultaat te krijgen in één wasbeurt.

Zachte en schone was

Vroeger wasden onze oma’s alles met de hand met alleen Marseillezeep, zodat ze zonder kosten een zachte, schone en geparfumeerde was hadden.

Tegenwoordig hebben we allemaal de wasmachine tot onze beschikking, waarmee we hetzelfde resultaat kunnen bereiken zonder stress, moeite of inspanning. In slechts een paar minuten, zonder tijd te verspillen en zonder jezelf al te veel te vermoeien, kun je je was schoon en geparfumeerd hebben, klaar om te drogen en in de kast op te bergen. Wie een wasdroger heeft, hoeft niet eens de moeite te doen om de was te drogen te hangen en te strijken, want hij is klaar voor gebruik.

Maar wees voorzichtig, want alles heeft voor- en nadelen. De wasmachine bijvoorbeeld garandeert deze resultaten alleen met goed onderhoud, maar elk apparaat dat aan zichzelf wordt overgelaten en niet goed wordt onderhouden, werkt beetje bij beetje niet zoals het zou moeten. Dus als je er niet goed voor zorgt, loop je het risico dat je kleren stinkender worden dan ervoor.

Welk product om te gebruiken om zachte en geurende kleren te krijgen, en meer…

Er is een product, dat de hygiëne, gezondheid en het welzijn van mensen, kleren en huishoudelijke apparaten garandeert, dat je kunt gebruiken om zachte en supergeurende kleren te krijgen vanaf de eerste wasbeurt, dat we allemaal in huis hebben of dat je voor heel weinig geld kunt kopen.

Dit is appelciderazijn, niet te verwarren met wijnazijn of witte azijn. Appelciderazijn vind je in bijna elk huis ter wereld, huisvrouwen gebruiken het, ze zijn er dol op en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Het is een natuurlijk product dat salades en dressings van allerlei soorten vergezelt, de smaak van veel recepten verbetert en ook van pas kan komen bij het schoonmaken van het huis, bijvoorbeeld om de wasmachine schoon te maken en deze door de jaren heen in perfecte staat te houden.

Azijn als verzachter, hoe gebruik je het

Het ingrediënt in kwestie is een ecologische en effectieve verzachter, waarmee je je kleding zacht en vlekvrij kunt houden zonder stress. Om het te gebruiken als verzachter en vlekverwijderaar, giet je 3 kopjes in de kuip van de wasmachine, in de ruimte die is gereserveerd voor de verzachter, en start je de was.

appelciderazijn

Je kunt er ook voor kiezen om je was te laten weken in een bak met heet water en appelciderazijn, waarbij je een paar druppels etherische olie toevoegt om het te laten geuren. Aan het einde zal de was heerlijk ruiken en super schoon zijn, een resultaat dat je op geen enkele andere manier bereikt.

De wasmachine op natuurlijke wijze en heel snel reinigen

Om terug te komen op de wasmachine en het reinigen ervan, appelciderazijn is een uitstekende bondgenoot omdat het de leidingen onder handen kan nemen en slechte geuren, vuil en bacteriën voor eens en altijd kan verwijderen. Als je deze problemen niet op tijd oplost, loop je het risico dat je het rubber en het plastic van het apparaat beschadigt of zelfs je kleren impregneert met een vieze geur telkens als je ze wast.