4 oliën die wimpers in een paar dagen laten groeien

4545566676 950x500 1

Er is geen expressieve look die niet gepaard gaat met lange, dikke wimpers. Als je niet het geluk hebt geboren te worden met overvloedige wimpers en mascara niet veel uithaalt, is de kans groot dat je de voedingsstoffen nodig hebt die je kunt vinden in de volgende 4 oliën die de wimpers versterken en verlengen.

Mensen met korte, dunne wimpers nemen vaak hun toevlucht tot valse wimpers om hun uiterlijk te verbeteren. Maar naast de aanzienlijke kosten stelt het gebruik van valse wimpers ons bloot aan risico’s zoals allergische reacties, bindvliesontsteking, scheuren of beschadiging van de wimpers.

Als u lange en overvloedige wimpers wilt hebben op een natuurlijke manier, raad ik u aan een van deze 4 oliën te gebruiken die uw wimpers versterken en verlengen.

Jojoba-olie

Deze olie is een uitstekende optie voor het verlengen en verdikken van de wimpers, omdat ze rijk is aan ceramide, een essentieel vetzuur dat het haar diep voedt en de groei ervan versnelt.
Doop een wattenstaafje in jojoba-olie en breng het elke avond voor het slapen gaan aan op alle wimpers, van de wortel tot de punt.

huile de ricin

ricinusolie

Zeker een van de meest effectieve voor de gezondheid en het uiterlijk van de wimpers, en bovendien heel goedkoop en betaalbaar voor iedereen.
Ook hier breng je gewoon een kleine hoeveelheid ricinusolie rechtstreeks op je wimpers aan met je vingers of een wattenstaafje. Laat de ricinusolie een nachtje inwerken en spoel het daarna af.

Kokosolie

Kokosolie, rijk aan vetzuren, antioxidanten en essentiële mineralen, is een uitstekend middel om de wimpers meer volume te geven.
Gebruik je vingers om kokosolie elke avond rechtstreeks op je wimpers aan te brengen. Je kunt het ook gebruiken als make-up remover.

Olijfolie

Als je wilt dat je wimpers vol en sterk zijn, bevochtig ze dan dagelijks met extra vierge olijfolie.
Breng olijfolie rechtstreeks op je wimpers aan en laat het een nachtje intrekken. Herhaal dit drie keer per week gedurende minstens een maand.
Nu je weet hoe je wimpergroei kunt stimuleren, probeer een van deze oliën voor verbluffende resultaten na een paar weken.