Wasverzachter en cola in het toilet: waarom je het één keer per maand zou moeten doen

4

Wist je dat wasverzachter en cola in het toilet doen een ongelooflijk effect heeft? Je zou het minstens één keer per maand moeten doen, maar laten we eens kijken waarom en hoe je het doet voor een echt effectief resultaat!

Waterontharder en Coca-Cola

Toilet schoonmaken, net als badkamer schoonmaken, vergt enige zorg en aandacht om het te desinfecteren en zo goed mogelijk te ontsmetten. Het is meestal een van de meest voorkomende huishoudelijke taken die moet worden uitgevoerd en het toilet moet perfect worden gereinigd om te voorkomen dat ziektekiemen en bacteriën zich ophopen en de gezondheid schaden. De producten die in de supermarkt worden verkocht, zijn soms niet zo effectief als gewenst en werken niet op gele vlekken.

Bovendien zijn ze duur en kan niet iedereen ze betalen. Om geld te besparen, kun je kiezen voor goede en heel effectieve alternatieven die ook werken op gele vlekken in het toilet.

Maar hoe maak je een geschikte oplossing om het toilet schoon te maken en te ontsmetten, maar vooral om de gele vlekken te verwijderen die zich vaak op de muren vormen? Sommige methoden zijn weinig bekend, zoals coca cola en wasverzachter, die samen ondenkbare resultaten bereiken.

Maar het is ook de toevoeging van een ander natuurlijk ingrediënt dat garant staat voor buitengewone resultaten, namelijk bicarbonaat, de antikalk bij uitstek, en ook met een hoog ontvettend vermogen. Laten we eens kijken hoe je een oplossing kunt maken met deze gemakkelijk te vinden en goedkope ingrediënten!

Wat je nodig hebt om een toiletoplossing te maken

Je hebt eenvoudig te vinden producten nodig om een effectieve oplossing te maken die vuil uit het toilet kan verwijderen en gele vlekken veroorzaakt door urine kan verwijderen. Dit is wat je nodig hebt:

  • Zachtermaakmiddel
  • Cola cola
  • Baking soda
  • Een beker die groot genoeg is
  • Een plastic spuitfles

Als je eenmaal alles hebt wat je nodig hebt om je toiletreinigingsmengsel te maken, hier is de exacte procedure om het te maken.

Hoe bereid je het weekmaker en cola mengsel

Het bereiden van het weekmaker en cola mengsel is heel eenvoudig, giet de producten gewoon in de toiletpot zoals hieronder aangegeven:

  • Giet gelijke delen ontharder en cola in de kom
  • Meng goed met een lepel en laat het mengsel mengen
  • Voeg twee opgehoopte theelepels zuiveringszout toe
  • Meng nogmaals een paar minuten

Er zal schuim ontstaan, waardoor het mengsel in volume toeneemt. Neem nu een trechter en giet het mengsel in de plastic fles. Schroef de spuit er stevig op en schud het mengsel om het goed te mengen.

Keukenzeep in het toilet

Hoe gebruik je het mengsel in het toilet

Na het mengsel van weekmaker en cola te hebben bereid, en de zuiveringszout hebt toegevoegd, is het tijd om het te gebruiken om vlekken uit het toilet te verwijderen en het grondig te ontsmetten.