In de winter, een lepel onder elke bloem in het huis en het zal magisch bloeien

5

Wanneer de winter komt, weten degenen die bloemen en planten in huis hebben niet goed wat ze moeten doen om ze te beschermen en mooi te houden, zelfs bij slecht weer, kou, vocht en regen.

lepel onder de bloem

Iedereen vraagt zich af of het beter is om ze buiten te laten staan, in de kou, of om ze binnen te zetten, in de warmte, zodat ze beschermd en beschut zijn tegen de guurheid van het weer. Het is helaas niet mogelijk om een correct antwoord te geven dat voor alle planten geldt, want elke plant heeft zijn eigen manier, er zijn planten die beter binnen leven dan buiten en omgekeerd.

Het advies is eerder om informatie in te winnen afhankelijk van de plant in kwestie om geen vergissing te maken. Hoe dan ook, om planten te hebben die altijd gezond en weelderig zijn, dat wil zeggen vol bloemen, is het belangrijk om te weten dat het beter is om wonderproducten te gebruiken die je niet per se hoeft te kopen en veel geld hoeft uit te geven.

Waarom chemische producten gebruiken als er natuurlijke wonderproducten zijn? Hier is er een

Je kunt dezelfde resultaten bereiken, soms zelfs beter, met volledig natuurlijke producten zonder kosten die je in huis hebt en die als afval kunnen worden beschouwd.Het zijn natuurlijke meststoffen voor allerlei soorten planten en voor bloemen, omdat ze ze beschermen en perfect laten groeien zonder al te veel moeite.

Hoe vreemd of absurd het ook lijkt, een van denatuurlijke meststoffen die het beste werken is die welke gemaakt wordt van aardappelschillen die we meestal opensnijden om weg te gooien omdat ze op geen enkele andere manier gebruikt kunnen worden.

Iedereen die in het veld werkt of een echte passie voor planten heeft, weet dat aardappelschillen prachtig zijn, wonderbaarlijk, een meststof die echt werkt omdat het rijk is aan vitamine B6, magnesium en ijzer, allemaal bestanddelen die zeer goed zijn voor de bloemen van elke zaailing.

Hoe gebruik je aardappelschillen als natuurlijke meststof Er zijn twee manieren om aardappelschillen als meststof te gebruiken, en je kunt daartussen kiezen door simpelweg rekening te houden met gemak en praktische uitvoerbaarheid. Hoe dan ook, het product wordt onmisbaar.

Voor de eerste methode, heb je aardappelschillen nodig, een glazen pot en kraanwater. Eerst verzamel je de aardappelschillen allemaal bij elkaar, ze moeten perfect schoon zijn. Dan worden ze in een glazen pot gedaan en tot slot wordt het water erin gegoten. Daar laat je ze 2 dagen staan.

Na deze tijd filter je het mengsel, verdun je het goed in twee liter water, geef je de planten water en wacht je op de eerste resultaten, die meestal niet lang op zich laten wachten. Dit is de eerste methode. De tweede methode vereist het gebruik van niet-aangetaste aardappelschillen, die een paar dagen moeten drogen voordat ze worden vermalen.

Na het verstrijken van de aangegeven tijd worden de schillen vermalen en het resulterende meel wordt gewoon gebruikt om de aardappelen te malen.