Gestreken en geurende kleding, vergeet het strijkijzer: gewoon een handvol in de wasmachine | kreukvrij

4

Wanneer we een goede indruk willen maken, moeten we onze kleren gestreken en geparfumeerd dragen, dus onze kleren moeten onberispelijk zijn, en niet alleen qua stijl.

Methoden om niet te strijken

De gangbare stijl is om je kleren goed gestreken te dragen, maar wie heeft er nog nooit een strijkijzer bij de hand gehad en moeten afzien van dat overhemd waar we zo van houden?

Gestreken kleren die stinken

….

.

Het beeld dat we van onszelf geven is soms alles. Het maakt niet uit wie er naar je kijkt, die persoon weet of je kleren goed verzorgd zijn, zelfs goed gestreken.

Young-woman-wears-ironed-clothes

Het kan bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek zijn om een nieuwe baan te krijgen.

Maar de waarheid is dat het dragen van een kledingstuk waarvan je zeker weet dat het in goede staat is, je kracht geeft van top tot teen. Of het nu overdag of ’s avonds is, een verzorgd uiterlijk staat je altijd goed.

Als je onderweg bent, is een oplossing voor je problemen het gebruik van een kleerhanger en een flinke dosis heet water om stoom te maken.

Hang het kledingstuk dat je wilt strijken gewoon op een hanger, draai de heetwaterkraan in de douche open en laat de stoom zijn werk doen.

Leg het kledingstuk zo recht mogelijk en laat het een paar minuten hangen zodat de stoom wordt vastgehouden.

Zodra je klaar bent, zie je het resultaat: je kledingstukken zijn gestreken alsof je ze naar een professionele stomerij hebt gebracht.

Shirts hanging on crutches

Apple cider vinegar in the wash

U kunt deze procedure uitvoeren met elk type kledingstuk, of het nu een broek, een overhemd, een pak of een jasje is, er is iets wat we kunnen doen in de wasfase.

Er is iets om onze kleren dat beetje extra te geven zodat ze er gestreken uitkomen, zelfs zonder strijkijzer.

Azijn staat bekend om zijn vele eigenschappen, niet alleen voor het welzijn van het lichaam, maar ook om ons te helpen bij veel gelegenheden in de thuiszorg,waaronder het wassen van kleding in de wasmachine.

Appelciderazijn

Appelciderazijn – imilanesi.nanopress.co.uk

Appelciderazijn en witte azijn

zijn twee producten die worden gebruikt in huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden en bij het gebruik van de vaatwasser en wasmachine. Maar van de twee soorten azijn is appelciderazijn de meest delicate, en niet alleen in de keuken, waar we een druppel over een verse fruitsalade kunnen gieten in plaats van citroen.

Het is juist de meer delicate samenstelling die het ideaal maakt voor het vervangen van bepaalde chemische wasmiddelen, die zowel vervuilender als giftiger zijn.

Zowel in de wasmachine als in de handwas wordt appelciderazijn gebruikt als een verzachter om onze kleding beter draagbaar te maken zonder het strijkijzer te hoeven gebruiken.

Appelciderazijn staat, net als andere azijnsoorten, bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Het kan dus zowel met de hand als in de wasmachine worden gebruikt!

Strijkwas

Als vervanger voor wasverzachter heb je maar 20 druppels etherische olie nodig, welke je het lekkerst vindt ruiken.