We hebben het geprobeerd: de verzachter verwijdert stof gedurende 7 dagen. Het creëert een afstotende laag op de meubels

28278378 950x500 1

Meubels, toestellen en vensterbanken afstoffen is als vechten tegen windmolens. De vuildeeltjes zitten overal en kunnen maar op één manier worden verwijderd.

.

Schoonmaken is geen favoriete huishoudelijke taak, maar wel noodzakelijk. We voelen en werken beter in een hygiënisch schone en geurende kamer. Afstoffen is echter een ramp. Net als je denkt dat de microscopische deeltjes bah zijn, zitten ze de volgende dag overal

De beste vriend van stof is de zon

Na een stevige schoonmaakbeurt doe je een dutje en ga je op de bank tv kijken. Maar je krijgt een schok. Zodra de zon schijnt en tegen het raam leunt , zie je meteen het stof. Wat erger is, is dat het stof ook op moeilijk bereikbare plaatsen zit of op plekken waar het normaal gesproken niet zichtbaar is. En ook dat is een probleem. Als je vergeet deze plekken te vegen, verspreidt het stof zich over de hele kamer en was de schoonmaak eigenlijk nutteloos.

Deze methode bespaart je een hoop tijd

Vecht niet elke dag tegen het stof en probeer een truc waarvoor je twee simpele ingrediënten nodig hebt. Onze redactie geloofde het eerst ook niet, dus besloot ze een ongebruikelijke techniek toe te passen. Wat een verrassing wachtte hen toen het stof allang verdwenen was . Geloof het of niet, het stof verscheen op bureaus, kasten en computerschermen in slechts 7 dagen. Dat betekent dat het een volle week uit de kamer verdween.

Zoek niets ingewikkelds in de tip

Als je een week of langer wilt pauzeren van het afstoffen, volg dan deze procedure. Je hebt slechts twee dingen nodig die je thuis kunt vinden om de gadget te maken. Maak eerst een spuitfles klaar en giet er weekmaker en water in. Veeg de door stof aangetaste plekken af met dit mengsel en geniet van de reiniging. Niet alleen werkt deze methode, maar als bonus ruikt het heerlijk in al uw interieurs. U bent niet langer een slaaf van het schoonmaken en u houdt meer tijd over voor uw partner en kinderen.

Zachtmaker stoot stof op natuurlijke wijze af

U vraagt zich misschien af waarom stof niet langer aan meubels kleeft. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. De wasverzachter creëert een beschermende film op het oppervlak , die op dezelfde manier werkt als bij het wassen van kleding. Oppervlakken die zijn behandeld met een mengsel van wasverzachter en water worden wasachtig en zo wordt stof voorkomen.