Met deze reiniger laat je je hele huis blinken: geen spoortje stof meer te zien

1

Met de hoge prijzen die we elke dag zien, is een wasmiddel maken echt praktisch, met alleen natuurlijke producten die we in huis hebben.

Wasmiddel

Na jarenlang verschillende commerciële wasmiddelen te hebben gekocht, kan het moeilijk zijn om over te stappen op een zelfgemaakte versie, maar dat is precies wat veel mensen besluiten te gaan doen.

Maak het hele huis sprankelend met natuurlijke producten

In het begin is het normaal om te twijfelen of je een zelfgemaakte huishoudreiniger kunt maken die echt werkt, maar na verloop van tijd krijg je er meer vertrouwen in.

Natuurlijk telt het resultaat en ook de overtuigende resultaten. Het is allemaal een kwestie van aan de slag gaan, zelfs met een wasmiddel dat niet vervuilt en slechts 2 euro kost.

Dus, werken zelfgemaakte wasmiddelen echt? Nou, velen zeggen van wel, enhet aantal fans groeit met de dag.

Schoonmaken roestvrijstalen keukens

Zelfgemaakte afwasmiddelen werken echt voor het schoonmaken van de vaat of iets anders, omdat de meeste recepten effectieve natuurlijke ingrediënten gebruiken en afwasmiddelen, bevatten: zuiveringszout, borax, zout en citroenzuur, elementen die meestal in commerciële vaatwasmiddelen zitten.

Laten we eens kijken hoe makkelijk het kan zijn om je eigen afwasmiddel te maken dat echt werkt en uitvinden waarom zo veel mensen voor deze optie kiezen.

Hoe maak je een zelfgemaakt wasmiddel

Om een zelfgemaakt wasmiddel te maken heb je nodig:

  • 1 kopje zuiveringszout,
  • 4 theelepels fijn zout,
  • 1/2 kopje vloeibare Marseillezeep,
  • 20 druppels etherische olie naar smaak,
  • 1/2 theelepel waterstofperoxide.

In een grote kom eerst het kopje zuiveringszout waaraan we de theelepels fijn zout toevoegen, dan de Marseillezeep die we vloeibaar hebben gemaakt, en tot slot de druppels etherische olie.

Flesje etherische olie

Eenmaal goed gemengd nemen we een kleine portie, ongeveer een eetlepel om in een kommetje te doen en hieraan voegen we 1/2 theelepel waterstofperoxide. Met een spons kunnen we beginnen met het schoonmaken van het roestvrijstalen keukenblad.

Met een zachte spons nemen we een kleine hoeveelheid van het product, dat speciaal aangewezen is voor het ontvetten van roestvrij staal. Als het overal is vastgeplakt, kunnen we het afspoelen met een microvezel spons.

Hetzelfde product kan ook worden gebruikt om keramische gootstenen schoon te maken. Ook in dit geval is het voldoende om een kleine hoeveelheid product te nemen en in de gootsteen te gieten met de spons aan de ruwere kant.

.