Tip om zeep en kalk van badkamertegels te verwijderen

uja 950x500 1

Aan huishoudelijke klusjes lijkt nooit een einde te komen. Om ze gemakkelijker te maken, geven we je deze definitieve tip voor het schoonmaken van zeep en aanslag die aan de badkamertegels kleven, zodat je het zonder moeite brandschoon kunt achterlaten.

Volgens een studie gepubliceerd door het magazine American Society for Microbiology, is de badkamer een cultuur van bacteriën en darmkiemen die zich in het toilet bevinden, maar op elk oppervlak kunnen springen, zoals de tegel, deuren, handgrepen, wastafel en zelfs de tandenborstel. vooral, als we gewoonlijk de hendel van het toilet overhalen als we eerst het toiletdeksel laten zakken.

Zoals we weten is de badkamer een ruimte die veel vocht bevat en naast zeepaanslag op de muren kunnen er ook kalkvlekken ontstaan, daarom moet je het goed schoonmaken en hier zijn de ingrediënten de sleutel om het “brandschoon” te maken.

Hoe verwijder je zeep- en kalkaanslag van badkamertegels

 

Het is makkelijker dan je denkt, je hebt alleen maar nodig:

Twee eetlepels appelciderazijn

Twee eetlepels zuiveringszout

Een eetlepel afwasmiddel

Twee eetlepels tandpasta

sap van een halve citroen

een reinigingsspons

en een schone bak

Procedure:

Meng alle ingrediënten in de schone kom tot ze goed zijn opgenomen.

Maak de spons nat met het mengsel en breng het aan op uw badkamertegels.

Reinig zoals gewoonlijk, laat het mengsel 10 minuten staan voor het beste effect en spoel het daarna grondig af met water.

U zult merken dat er een laagje vuil van uw badkamermuren afkomt

Als uw badkamer geen ventilatie heeft, kunt u de tegels afnemen met een doek of de papieren handdoeken die u gebruikt om uw handen af te nemen

En klaar! Het vernietigen van zeepaanslag en kalkaanslag op je badkamertegels is net zo makkelijk en snel als je nek breken of de hele middag schoonmaken.

Ik raad aan deze tip minstens een keer per week toe te passen, zodat het vuil zich niet meer ophoopt en je badkamermuren glanzen van properheid.