Met 1 eetlepel hiervan zullen je planten onmiddellijk bloeien.

1 cucchiaio di questo 950x500 1

Gebruik slechts één theelepel van dit biologisch afbreekbare product en uw planten beginnen onmiddellijk te bloeien. Probeer het nu en je zult het verschil zien.

1 eetlepel hiervan

Veel mensen besluiten hun huis of balkon/terras te versieren met bloemen. Het is niet altijd gemakkelijk om ze allemaal te genezen en ze altijd te laten bloeien. Vaak maken sommigen geen bloemen en daarom zullen we zien hoe je altijd bloeiende planten kunt hebben met deze eenvoudige methode die je thuis kunt doen.

Voordat we hiertoe overgaan, willen we echter enkele fundamentele aspecten in herinnering brengen om een gezonde en weelderige plant te krijgen. De temperatuur, locatie en licht. Deze drie zijn fundamenteel en veranderen voor elke plant , dus afhankelijk van de plant die het heeft, moet je het juiste compromis vinden.

bloeiende planten - zo krijg je ze

Een andere belangrijke factor is echter de bevruchting. Dit is heel belangrijk omdat het de planten helpt gezond en sterk te worden, zodat ze vervolgens kunnen bloeien. Dus laten we eens kijken hoe je je planten kunt helpen met een volledig natuurlijke methode, met behulp van een biologisch afbreekbaar product dat je in je keuken kunt vinden.

Planten, de mix om de bloei te bevorderen

Om je planten te helpen, kun je een volledig natuurlijke, biologisch afbreekbare meststof gebruiken die door de plant wordt opgenomen. Alle voedingsstoffen zullen dus de gezonde en weelderige groei van de plant bevorderen. Je vindt wat je nodig hebt in de keuken en het zijn eierschalen en gemalen koffie . Alleen deze twee ingrediënten.

U moet eerst eieren halen en alleen de schaal . Als je ze klaar hebt, hoef je ze niet van binnen schoon te maken, anders veeg je ze af met een handdoek om alle resten te verwijderen. Op dit punt hoef je ze alleen nog maar in een blender te doen en tot poeder te malen . De hoeveelheid eieren hangt af van hoeveel planten je deze meststof wilt geven. Meestal begin je met 3 eieren.

eierschaal - stop het in je planten

Als je eierschalen eenmaal tot poeder zijn verwerkt, is het tijd om de gemalen koffie toe te voegen . Voeg 3 theelepels toe en begin de twee poeders goed te mengen tot ze goed mengen. Op dit punt is het mengsel klaar om in je planten gedaan te worden.

Doe gewoon een lepel van het product in uw plant en laat het nog steeds met de lepel in het substraat trekken . Zo kan de plant de meststof goed opnemen. Deze verbinding op basis van eierschalen en koffie zal het fotosyntheseproces en de kleur van het chlorofyl verbeteren. Het levert ook kalium, magnesium en zink.

eierschaal en koffie in je plant - ze zullen meteen bloeien

Maar het belangrijkste is dat het de plant helpt gezond te blijven en meteen te bloeien . Eierschalen bevatten calcium dat noodzakelijk is voor de gezondheid van de plant. Koffie daarentegen is rijk aan stikstof, kalium en magnesium, zoals we al hebben vermeld. Maar er zijn ook mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid van planten.