Doe deze ingrediënten in je shampoo – haar is nog nooit zo snel gegroeid

ffdddfddf 950x500 1

Alle vrouwen in de wereld zijn voortdurend op zoek naar de beste methode om snel haar te laten groeien en fantastisch haar te hebben in slechts enkele weken.

Het lijkt onmogelijk, in werkelijkheid is het dat niet, want er zijn natuurlijke methoden waarmee je fantastische resultaten kunt krijgen zonder ook maar een cent uit te geven. .

Er bestaat niet zoiets als een toverstafje, maar toch lukt het haar in korte tijd wonderbaarlijk te groeien door deze trucs toe te passen die sommige vrouwen al kennen en voor iemand een grote ontdekking zullen zijn, waar ze niet zonder kunnen.

Hoe los je het probleem van uitvallend of langzaam groeiend haar op

Je kunt deze remedies in elk geval en bij elke gelegenheid gebruiken, bijvoorbeeld als je je haar gaat knippen en achteraf spijt krijgt dat je het hebt gedaan. We hebben het allemaal minstens één keer in ons leven gedaan, dus we weten hoe het voelt.

De natuurlijke doe-het-zelf oplossing lost ook het probleem op van vertraagde haargroei dat veroorzaakt kan worden door bleken of kleuren, stress, zon, hitte en kou, maar ook door een ongezonde levensstijl die op de een of andere manier de neiging heeft het haar te verslijten. en te verzwakken.

Het eerste wat je moet doen is proberen zoveel mogelijk weg te blijven van stress, want de oorzaak van trage haargroei is cortisol, het stresshormoon. Hoe meer dit toeneemt, hoe meer het de follikels negatief beïnvloedt en de haargroei vertraagt.

Het is raadzaam om tijd uit te trekken als je merkt dat je een overmatig stressvol en problematisch leven leidt, in plaats van een gezonde, evenwichtige en niet-hectische levensstijl te volgen. Dan is het uiteraard nuttig om een superfijne, adequate shampoo te gebruiken, die gericht is op haargroei, zonder het te beschadigen.

De wondershampoo, perfect voor alle haar

In dit verband is er een in het bijzonder wonderbaarlijk , die thuis wordt bereid met ingrediënten die we allemaal in de voorraadkast hebben, die niet alleen garanderen dat het haar gezond en sterk wordt, maar die het ook dagenlang heerlijk laten ruiken.

Dit is hoe je een wondershampoo maakt en welke ingrediënten je nodig hebt. Het eerste zijn koffiebonen, die tot poeder gemalen moeten worden. Als je geen koffiebonen hebt, is het kant-en-klare mengsel uit de supermarkt natuurlijk ook geschikt. Het is beter om vers gemalen koffie te gebruiken, omdat die zijn eigenschappen het beste behoudt, maar als je die niet hebt, kun je het met de klassieker doen.

De gemalen koffie wordt in een glazen pot gegoten, een klein lepeltje is genoeg, dan worden een lepeltje rijstpoeder en een lepeltje gehakte kruidnagels toegevoegd. Tot slot wordt het water gekookt en vervolgens in de glazen fles gegoten die al het poeder bevat.

Toepassing van het zelfbereide product

Op dit punt wordt het gemengd en 30 minuten laten staan, waarna de inhoud wordt gefilterd door een zeef, de substantie die eruit komt kan direct in een shampoofles worden gedaan, verdund met een beetje normale shampoo die vervolgens door het haar wordt gehaald en 3 minuten blijft staan. Tot slot spoelt u het uit zoals u dat doet met normale shampoo en klaar is kees. Je haar zal er geweldig uitzien.

De zelfgemaakte shampoo moet ten minste eenmaal per week worden gebruikt, wanneer u moet wassen, om zeer lang haar te krijgen in slechts één maand gebruik.