Spray het op je gezicht en hals – als je het probeert, zie je er tot 10 jaar jonger uit.

dfdfddfff 950x500 1

Wist u dat u alleen maar een product op uw gezicht en hals hoeft te spuiten om er tot 10 jaar jonger uit te zien? Het is een gemakkelijk te vinden en ook goedkoop ingrediënt, laten we eens uitzoeken wat het is.

Er zijn enkele zeer effectieve natuurlijke remedies voor een gezonde, jeugdige huid met onmiddellijke resultaten. Het zijn gemakkelijk te vinden en zeer goedkope ingrediënten, maar ze zijn vaak in huis aanwezig en u kunt ze ook hebben. Onder deze ingrediënten zijn kruidnagels, die effectief zijn in het verminderen van huidverslapping en het voorkomen van het verschijnen van rimpels .

Het is een ingrediënt met krachtige anti-verouderingseffecten, uitstekend voor het verwijderen van dode huidcellen en het reactiveren van de bloedcirculatie. Natuurlijk middel dat oneffenheden zoals acne en puistjes kan wegnemen, kruidnagel verzacht fijne lijntjes op de gezichtshuid, wist ouderdomsvlekken uit en heeft verbazingwekkende effecten om u lang jong te houden. Laten we eens kijken hoe je ze kunt gebruiken!

Kruidnagel recept voor een jeugdige huid

Om een recept te bereiden dat je er tot 10 jaar jonger uit kan laten zien, heb je kruidnagels nodig. Hier is precies wat je nodig hebt om een oplossing te maken die zo effectief is, dat je er meteen jonger uitziet:

  • 10 gram kruidnagels
  • 1 kopje warm water

Doe de kruidnagels in een blender of maal ze met een vijzel. Na het fijnhakken van de kruidnagels, giet ze in een kopje heet water en doe ze over in een kleine steelpan, zet deze op het vuur en breng aan de kook.

Eenmaal aan de kook, zet u het vuur lager en laat u het mengsel 10 minuten sudderen. Als de tijd voorbij is, lek het mengsel af in een beker, leg er een zeef met kaasdoek over, om alleen de vloeistof eruit te zeven.

Druk op het kaasdoek om alle vloeistof eruit te persen en zet de gebruikte kruidnagels opzij . Laat de oplossing afkoelen en gebruik hem dan zoals je later te horen krijgt.

Hoe maak je een kruidnagelschilmasker

Gooi de kruidnagels die je gekookt hebt niet weg, maar gebruik ze om een geweldig scrubmasker voor je huid te maken. Om een nog fijner product te gebruiken kun je de kruidnagels het beste in een blender doen . Dit is wat je nodig hebt voor een exfoliërend masker:

  • kruidnagels
  • 1 theelepel koffie
  • 2 eetlepels olijfolie

Na het malen van de kruidnagels voeg je een theelepel koffie en 2 eetlepels olijfolie toe. Meng met een theelepel tot een perfect mengsel om op de huid aan te brengen als peelmasker, ideaal om de huid weer te laten stralen en een jeugdiger uiterlijk te geven.

U kunt dit masker twee keer per week aanbrengen op uw handen, gezicht en hals. Maak zachte cirkelvormige bewegingen die dienen om de huid te exfoliëren en dode huidcellen te verwijderen.

U kunt ook het hele lichaam peelen, uiteraard met meerdere doses. Masseer de huid gedurende ongeveer 2 minuten en spoel haar vervolgens af, u zult zien dat de huid gladder en zachter, maar ook fijner wordt.

Verzorg het kruidnagelserum

Op dit punt, na het afspoelen van de huid, breng het serum aan dat u eerder heeft gekregen . Om het aan te brengen, overbrengen in een spuitfles en op de gereinigde huid sprayen. Wacht tot het geabsorbeerd is en breng dan een gebruikelijke crème aan.

3 Euro Face Cream

Doe dit in de ochtend als je wakker wordt en in de avond voordat je naar bed gaat, en je zult zien dat je huid lang jong en mooi blijft. Bewaar de verkregen vloeistof in de koelkast en gebruik het tot het op is.

Zoals u ziet, is dit een echt schoonheidselixer dat u zonder problemen en in korte tijd thuis kunt bereiden, zonder dat het u iets kost of