Složka, která odstraňuje vodní kámen z hrnců a pánví

6

Er is een ingrediënt dat snel, goedkoop en vooral heel effectief vuil van potten en pannen verwijdert.

Pan

Koken van lekker eten is de passie van velen, maar het bereiken van uitstekende resultaten vereist veel oefening. Naast kwaliteit en toewijding heb je ook het juiste keukengerei nodig om smakelijke gerechten te maken. Iedereen kan echter afgeleid raken en de pan of pot te lang op het fornuis laten staan.

Tegen de tijd dat je je realiseert wat er gebeurt, is het te laat: de pan is al aangebrand. Hoe maak je hem schoon? Er zijn enkele vrij eenvoudige en snelle methoden waarmee u de pan kunt herstellen en de korstvorming kunt verwijderen, zodat u de pan in de toekomst weer kunt gebruiken.

Met deze oplossing is de pan weer zo goed als nieuw: alle stappen

De beste remedie voor het schoonmaken van koekenpannen en pannen met aanslag is vertrouwen op een ingrediënt dat aanslag gemakkelijk en goedkoop verwijdert en dat iedereen tot zijn beschikking heeft: we hebben het natuurlijk over baking soda, een uitstekende oplossing die het schoonmaken van de aangebrande pan veel minder vervelend maakt. Strooi gewoon een brede laag zuiveringszout op de bodem van vuile pannen en verdun het poeder niet te veel met water.

Verbrande pannen schoonmaken

Vervolgens moet je ongeveer 30 minuten wachten voordat je een schuurspons of een metalen schraper gebruikt om te schrobben en af te spoelen: de effectiviteit is gegarandeerd. De buitenkant van potten en pannen kun je schoonmaken met baksoda, azijn en citroensap. Meng gewoon twee eetlepels van elk ingrediënt en wrijf de buitenkant van de potten in met de resulterende pasta en het vuil verdwijnt als bij toverslag.

Een andere manier om de aangekoekte pan schoon te maken iswitte azijn samen met zuiveringszout te gebruiken. Om deze methode perfect te laten werken, moet je eerst zoveel mogelijk aangebrand voedsel uit de pan verwijderen. Zet de pan dan terug op het fornuis en verwarm hem tot hij sist. Een kopje water of een mengsel van een half kopje water en een half kopje witte azijn wordt dan aan de hete pan toegevoegd en laat het sudderen.

De aangekoekte pan kan ook worden schoongemaakt met ketchup

Verwijder ondertussen de aangebrande etensresten met een spatel of schraper om de bodem van de pan schoon te maken. Giet de vloeistof in de gootsteen, zonder de pan af te drogen of schoon te maken. De laatste stap is om de bodem van de pan royaal met zuiveringszout te bestrooien en af te laten koelen. Met een vochtige schuurspons of een nylon borstel schrob de bodem van de pan krachtig. Na het verwijderen van eventuele korsten, wassen en drogen.