Krachtig mengsel met kruidnagel om bedwantsen te verdelgen

5

Als je op zoek bent naar een natuurlijke oplossing om van bedwantsen af te komen, is kruidnagel je beste gok. Deze krachtige olie heeft insectendodende eigenschappen die bedwantsen helpen doden en voorkomen dat ze terugkomen. In dit artikel leren we je hoe je een mengsel met kruidnagel kunt maken om bedwantsen effectief te elimineren. Mis het niet!

Waarom komen bedwantsen naar buiten?

Er zijn veel redenen waarom je last kunt hebben van bedwantsen in je huis. Ze kunnen je huis binnenkomen via kleding, slechte hygiëne of zelfs huisdieren. Wat zeker is, is dat deze insecten extreem moeilijk te verwijderen zijn als ze zich eenmaal in je huis hebben gevestigd, dus het is het beste om een besmetting te voorkomen voordat het gebeurt.

Hoe groot zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn zeer kleine insecten, ongeveer een halve centimeter lang. Ze zijn donkerbruin en ovaal van vorm. Hoewel ze klein zijn, kunnen bedwantsen veel schade aanrichten. Ze voeden zich met menselijk bloed en kunnen tot 500 keer bijten in één nacht. Dit kan jeuk, zwelling en zelfs infecties veroorzaken.

Hoe werkt kruidnagel tegen bedwantsen?

Kruidnagel is een zeer krachtige specerij die al eeuwenlang wordt gebruikt als natuurlijk geneesmiddel. Het heeft insectendodende en afstotende eigenschappen die helpen bedwantsen te doden en voorkomen dat ze terugkomen. Kruidnagel is ook effectief tegen andere insecten zoals muggen, motten en slakken.

Hoe bedwantsen doden met kruidnagel?

Er zijn maar een paar ingrediënten nodig om een kruidnagelmengsel te maken dat bedwantsen afweert.

  • Tass ontving
  • Een eetlepel essentiële kruidnagelolie (als je de olie niet kunt krijgen, kun je de kruidnagels fijnmalen en dat werkt ook voor deze zelfgemaakte tip).
  • Sproeifles

Ravida

  1. Doe een kopje water in de spuitfles.
  2. Voeg olie of geplette kruidnagels toe.
  3. Goed schudden.

Zorg ervoor dat je goed sproeit en indien nodig herhaal je het sprayen precies tot je klaar bent.

 

Als deze tip je bevalt, laat dan een reactie achter of vertel ons of je hem al hebt geprobeerd.