Zwarte strepen rond het toilet, de methode om ze in een oogwenk te verwijderen

6

In de badkamer ontstaat gemakkelijk een zwarte streep rond het toilet. Met dit natuurlijke middel ben je er in een paar seconden vanaf.

Zwarte streep rond het toilet
Om het te voorkomen, is er een heel eenvoudige methode om er vanaf te komen, en in zeer korte tijd. Laten we eens kijken hoe.

Zwarte aanslag rond het toilet

De badkamer schoonmaken is een van de meest gehate en ingewikkelde huishoudelijke klusjes, omdat kalkaanslag en schimmel, eenmaal geïnstalleerd, niet gemakkelijk te verwijderen zijn.

Zwarte streep rond het toilet

Dus als aan het einde van de schoonmaaksessie in de badkamer blijkt dat die “zwarte streep rond het toilet” er nog steeds zit, is dat frustrerend. Van alle kamers is de badkamer de kamer die het meest vies wordt en onze aandacht nodig heeft om te voorkomen dat we ziektekiemen en bacteriën oppikken.

Bovendien is het met al die hoekjes en gaatjes waar vuil makkelijk op de loer ligt, onvermijdelijk dat er vlekken en lelijke halo’s ontstaan. Maar wat te doen? Chemische producten kunnen een snelle oplossing zijn, maar hun gebruik, in zo’n gestructureerd compartiment, en constant gebruik zijn verre van de enige oplossing, verre van zelfs.

Natuurlijke producten om het toilet schoon te maken

Er zijn veel natuurlijke producten die we kunnen gebruiken die niet giftig zijn voor ons en het milieu.

Baking soda

Baking soda – Diegenen die weten hoe gemakkelijk het te gebruiken is voor verschillende huishoudelijke oplossingen hebben altijd een voorraadje. De reinigende en ontvettende eigenschappen zijn ook zeer geschikt voor het probleem van zwarte strepen rond het toilet.

Maak een pasta van zuiveringszout en water. Eenmaal klaargemaakt, smeer je het gewoon rond het toilet, op het aangetaste gebied en laat het ongeveer 30 minuten inwerken.

Veeg het daarna af met een spons en klaar is kees.

Om de reinigingstijd te optimaliseren, kunnen we het product aanbrengen en de rest van het sanitair reinigen, waarna we het bicarbonaat verwijderen.

Natuurlijke producten, huishoudelijke reiniging</fig