Hoe zich te ontdoen van teken en vlooien in huis en op het terras

d91

Het verwijderen van huishoudelijk ongedierte , vooral vlooien en teken , kan ons veel frustratie bezorgenals we geen bevredigende resultaten zien .

In dit artikel tonen wij u enkele zelfgemaakte middelen die een tweeledig doel dienen , insecten en ongedierte elimineren , maar tegelijkertijd ons huis geuren .

Peppermuntolie

Munt is een insectenwerend middel, meng gewoon 8 druppels pepermuntolie in een beetje water , giet het in een spuitfles en spuit het in hoeken , ramen en deuren , onder andere.

Azijn

Dit is een geweldige bondgenoot in huis, vooral als het gaat om het weren van insecten. over de hele buitenkant van het huis.

Baking soda

Om snel van insecten af te komen, smeer gewoon baking soda in kieren , vloeren , muren , enz.

Lavendel , eucalyptus en rozemarijn

Gelukkig worden lavendel-, eucalyptus- en rozemarijnplanten niet door insecten getolereerd. De essentiële olie van elk wordt gemengd met water en in een spuitfles gegoten . Spuit het mengsel op strategische plaatsen .

Muntblaadjes

Ze kunnen onder matrassen worden gelegd , in de hoeken van meubels of in bakken op strategische plaatsen .

cayennepeper

Het is onmogelijk voor insecten om cayennepeper te verdragen, strooi het waar je ze kunt zien en ze zullen verdwijnen .

Cederbast

Het is zeer effectief in het verdelgen van vlooien , de procedure is eenvoudig, laat gewoon een paar stukjes cederbast achter meubels , onder bedden of op plaatsen waar insecten rondhangen .