Hij drinkt een week lang elke ochtend kurkuma en citroenwater.

339320553 593117739535190 9107903075924130015 n

Hij drinkt een week lang elke ochtend kurkuma en citroenwater.
De kurkuma-citroendrank is een natuurlijk preparaat dat zeer populair is geworden vanwege zijn gezonde en afslankende eigenschappen.
Dit drankje verjongt je lichaam en geeft je veel energie. Als u er een gewoonte van maakt om elke ochtend een glas citroenwater met een beetje kurkuma te drinken, zult u er veel baat bij hebben. U kunt ook een snufje kaneel toevoegen, dat uw bloedsuikerspiegel in evenwicht brengt en de ontstekingsremmende werking van de drank vergroot.
Bereidingswijze
Verwarm 1 kopje water, voeg het sap van een halve citroen, 1/8 theelepel honing en 1/4 theelepel kurkuma toe, een snufje kaneel, optioneel, en roer. Voor het beste resultaat moet u tijdens het drinken voortdurend roeren, want de kurkuma zakt weg. U moet dit drankje drinken terwijl het warm is. Dit goedkope en natuurlijke drankje biedt ongelooflijke gezondheidsvoordelen, dus drink het zeker elke ochtend!
De voordelen van kurkuma
Kurkuma wordt vooral gebruikt in oosterse en Aziatische keukens. In het Westen en om het niet-gebruik ervan te compenseren, is het mogelijk deze specerij op een heel andere manier te consumeren om evenveel voordelen te ontvangen als onze Oosterse vrienden. Kurkuma is uw belangrijkste bondgenoot op het gebied van gezondheid, en helpt bij het behoud van uw jeugd, het voorkomen van ouderdomsziekten en hart- en vaatziekten. Kurkuma helpt het lichaam stress en angst te bestrijden en het immuunsysteem te versterken. Het bestrijdt ook diabetes en de ziekte van Alzheimer.
Contra-indicaties?
Kurkuma is een krachtige specerij die niet door iedereen geconsumeerd kan worden, zie ons artikel over kurkuma en de contra-indicaties om er zeker van te zijn dat u het kunt innemen. Citroen wordt afgeraden voor mensen met brandend maagzuur en maagzweren, nier- en galaandoeningen, en allergieën voor citrusvruchten.
Overmatige consumptie van citroen kan demineralisatie en ontkalking van botten veroorzaken. Het is niet raadzaam de tanden te poetsen onmiddellijk na het nuttigen van citroensap, omdat dit het tandglazuur kan aantasten.