Glanzende, geurige vloer met dit krachtige natuurlijke middel

5

Wil je superschone, glanzende en supergeurende vloeren? Er is een natuurlijk middel dat je moet proberen, daar gaat het om.

Pavimento-lucidissimo
Vloeren lijken een gemakkelijk schoon te maken oppervlak in vergelijking met andere oppervlakken in huis, maar dat is niet helemaal het geval. In feite moet je in de eerste plaats goed letten op het soort vloermateriaal. Afhankelijk van het materiaal zal er een andere behandeling zijn, omdat sommige natuurlijke ingrediënten vlekken op je vloeren kunnen maken.

Soms zijn er echt hardnekkige vlekken die moeilijk te verwijderen zijn, maar met de juiste kennis zou niets zo moeilijk moeten zijn. Daarom moet elk materiaal anders worden behandeld, maar het advies is dat je voordat je een nieuwe methode uitprobeert een test doet op een verborgen en onopvallend deel. Laten we nu eens kijken naar een vloerreinigingsmengsel.

Vloermengsel: 48 uur geparfumeerd

Om 48 uur lang schone, vetvrije en supergeparfumeerde vloeren te hebben, moet je een mengsel maken dat we nu samen zullen doornemen. Eerst heb je de emmer en de dweil nodig. Eerst moeten we twee liter heet water in de emmer gieten en dan zullen we zien wat we moeten toevoegen.

vloer schrobmix

Voeg vervolgens 2 dopjes multifunctioneel huishoudelijk ontsmettingsmiddel, 1 dopje bij voorkeur 70% alcohol, 3 eetlepels witte azijn en 1 dopje vanille toe. Goed roeren met behulp van een lepel en je kunt beginnen met wassen. Het is geschikt voor keramiek, hout en porselein. Het past zich heel goed aan en is niet alleen geurend, maar ook ontsmettend.

Andere manieren om vloeren op natuurlijke wijze te wassen

Het mengsel dat we zojuist hebben gezien is echter niet het enige recept voor het maken van een zelfgemaakte vloerreiniger In feite zijn er verschillende die kunnen worden aangepast aan bepaalde soorten vloeren. In de supermarkt vind je verschillende vloerreinigers en heb je keuze te over, maar in werkelijkheid kies je niet en maak je het zelf.

Een zuinig en milieuvriendelijk alternatief.Laten we samen een paar recepten bekijken, met ingrediënten die je hoogstwaarschijnlijk al in je voorraadkast hebt:

Met 3 liter water, 3 eetlepels zuiveringszout, 10 eetlepels gedenatureerde alcohol en 1 eetlepel Marseille zeepvlokken kun je voornamelijk stenen of granieten oppervlakken, maar ook marmer wassen. Giet gewoon alle ingrediënten in de emmer met heet water en laat vervolgens de microvezeldoek of mop weken.

lavado-suelos

Voor de rest, met 3 L water, 4 lepels azijn, 4 lepels azijn, 4 lepels azijn, 4 lepels azijn en 4 lepels azijn.