Tip met wasverzachter en azijn om zelfs de dofste vloer te polijsten.

76768768768 950x500 1

De meeste huishoudelijke taken in onze huizen zijn tijdrovend en vervelend, maar als er één is die ze allemaal overtreft, dan is het wel het schoonmaken van de vloer . Vlekken en vuil van allerlei aard hopen zich op en soms, na verloop van tijd, kan het zijn glans verliezen en dof worden .

Als het gaat om het schoonmaken van vloeren, is het eerste waar je aan denkt ongetwijfeld een goed ontvettend en geurend schoonmaakmiddel . Maar niet alle op de markt verkrijgbare middelen zijn echt doeltreffend en zeker niet goed voor het milieu en onze portemonnee.

Als u op zoek bent naar een goedkoper en milieuvriendelijker alternatief, maar tegelijkertijd veel effectiever in het reinigen en boenen van de vloer , dan is de tip op basis van wasmiddel en azijn die we hieronder voorstellen zeker iets voor u.

De samenstelling is uiterst eenvoudig: giet een dopje wasverzachter en 150 ml witte azijn in een met warm water gevulde emmer. Roer tot de ingrediënten geïntegreerd zijn en was de vloer zoals u normaal zou doen.

U zult merken dat u niet alleen een schonere, heldere vloer hebt, maar dat het huis ook een heerlijke geur krijgt die dagenlang aanhoudt.