Een 100% natuurlijke detox-drank

3 1

Detox water is een trend die al enige tijd zijn intrede doet. Water met een smaakje is inderdaad de lieveling van pro gezond: zijn eigenschappen zijn niet meer te bewijzen!

Ideaal om af te vallen, het lichaam te zuiveren, te vechten tegen de ontstekingen waaraan we mogelijk worden blootgesteld, het immuunsysteem te stimuleren, gearomatiseerd water heeft vele deugden. Of het nu gemaakt is van fruit, groenten of kruiden, alle huwelijken zijn toegestaan met gearomatiseerd water, te consumeren zonder mate!

 

Ingrediënten

 

  • 8 glazen water (ongeveer 1,5 liter)
  • 1 eetlepel geraspte gember
  • 1 komkommer in dunne reepjes gesneden
  • 1 biologische citroen in dunne plakjes gesneden
  • 12 blaadjes munt

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een kan en voeg dan het water toe. Laat het mengsel een nacht trekken, bij voorkeur op een koele plaats. Je drankje is de volgende dag klaar. Zodra je dorst voelt, drink je zoveel als je wilt! Behalve dat dit drankje je lichaam hydrateert, is het ook een uitstekende eetlustremmer (vaarwel snacken!) Maak ’s avonds je drankje weer klaar voor de volgende dag. Als je het 5 dagen lang drinkt, zul je snel de effecten op je lichaam zien!
  2. Natuurlijk doet dit drankje geen wonderen als je de hele week fastfood eet! Het moet worden gecombineerd met een gezond en evenwichtig dieet en een dagelijkse sporttraining (minstens 15 minuten per dag).
  3. Dit drankje is eigenlijk een kleine oppepper om sneller resultaten te boeken! Het bevat water (voor hydratatie en onderdrukking van de eetlust) en ingrediënten waarvan bekend is dat ze calorieën verbranden! Probeer het eens! Je zult snel overtuigd zijn!