Oude en gebarsten bank, hoe maak je hem weer nieuw: één product is genoeg

8

Een oude, gebarsten leren bank geeft de indruk van een meubelstuk dat het einde van zijn nuttige leven heeft bereikt. Maar dit is vaak niet het geval, dus voordat je beslissingen neemt die misschien zelfs overhaast zijn, is het een goed idee om de juiste informatie in te winnen om te voorkomen dat je een fout maakt.

Sofa

Alle leren meubelen kunnen tijdens hun hele levensduur intact worden gehouden en worden hersteld, zelfs wanneer ze klaar lijken om te worden weggegooid.

Als ze bijvoorbeeld scheuren, barsten, chips, scheuren, crazing of oppervlakkige of niet-oppervlakkige vlekken hebben, is het laatste woord nog niet gezegd, want er is altijd wel iets aan te doen.

Remedies om leer en oppervlakkige en diepe beschadigingen te herstellen

Waarschijnlijk weten maar weinig mensen dit, maar er zijn enkele nuttige remedies waarmee je goed onderhoud kunt plegen aan banken, bootstoelen, schoenen, jassen, leren fauteuils, synthetisch leer of kunstleer, die echte wonderen verrichten.

Ze kunnen worden gebruikt bij zowel lichte als ernstige schade, eenvoudig te herstellen in doe-het-zelf-sleutel voor heel weinig geld, met behulp van speciale kits. Als dit werk te moeilijk blijkt te zijn, kun je natuurlijk het beste de hulp van een professional inroepen om schade te voorkomen als je geen handigheid hebt.

In dit geval kost het inschakelen van een professional, die ook stoffeerder kan zijn, natuurlijk veel meer dan normaal. Dus als je het zelf kunt doen, zonder schade aan te richten, is dat zeker beter.

Wat je nodig hebt om het leer te verzorgen en goed te onderhouden

Je hebt een borstel, een roller, een spons, wat schuurpapier en alcohol met een doek nodig. Het wonderproduct is Rigener, een product dat je niet moet verdunnen, maar in het leer moet masseren met je handen, een spons of een doek.

De Rigener kan elke imperfectie verwijderen, van de kleinste tot de grootste en diepste. Het eerste wat je moet doen is het beschadigde gedeelte, met scheurtjes, krassen enzovoort, heel voorzichtig schuren met schuurpapier korrel 180 om het leer niet verder te beschadigen.

Wrijf de Rigener vervolgens in met een in alcohol gedrenkte doek. Wacht vijf uur en breng een tweede laag aan, waarbij u het product altijd heel voorzichtig over het hele beschadigde oppervlak wrijft. Als de bank aan het einde nog steeds de indruk geeft van een geruïneerde en versleten bank, is het raadzaam om een derde laag plamuur aan te brengen, die de diepste littekens zal verwijderen.

Hoe de klus af te maken en een nieuwe bank te hebben

Om de resterende onvolkomenheden aan te pakken, kunt u een laag schuurpapier met korrel 320 aanbrengen, altijd natgemaakt met een beetje alcohol, 5 uur later moet het resultaat fantastisch zijn, na een dag kunt u de klus afmaken met de laatste laag van het product Adapt.