12 redenen waarom elke vrouw een fles vaseline zou moeten hebben

45454545545 950x500 1

Er zijn duizenden huidverzorgingsproducten om uit te kiezen, maar soms is het de eenvoudigste die het verschil maakt. De bescheiden vaseline, die al bestaat sinds de introductie in 1872, is waarschijnlijk het meest veelzijdige schoonheidsproduct dat je kunt vinden. Er is waarschijnlijk geen huis ter wereld dat geen vaseline heeft. Hier zijn 12 manieren waarop je het kunt gebruiken om je leven en, nog belangrijker, je schoonheid te verbeteren.

1. Natuurlijke huidgloed
Geen tijd voor make-up? Breng Vaseline als highlighter aan op je voorhoofd, bovenste wangen en binnenste ooghoeken als je het huis verlaat voor een natuurlijke, stralende look.

2. Gebarsten lippen
Vaseline is de beste lippenbalsem die je kunt vinden. Om je lippen te beschermen tegen drastische weersveranderingen, breng je een dun laagje vaseline aan. Het kan droge, uitgedroogde lippen verzachten en hydrateren.

3. Anti-rimpel crème
Als die dure anti-verouderingscrèmes je niet de beloofde resultaten hebben gegeven, gebruik dan vaseline. Het kan fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen. Breng voor het slapen gaan vaseline aan op je kraaienpootjes om te hydrateren en de elasticiteit van je huid te helpen vergroten.

4. Bescherming tegen vlekken
Breng bij het kleuren van het haar of het bijwerken van de haarwortels een laagje vaseline aan op de haargrens en in de nek. De gesmeerde gelatine werkt als een barrière om vlekken op de huid te voorkomen.

5. Gebarsten voeten
Winters kunnen zwaar zijn voor voeten omdat de huid uitdroogt en barst. Door een laagje vaseline op de onderkant van je voeten aan te brengen en ’s nachts af te dekken met een sok, sluit je vocht in om je voeten zacht te houden.

6. Manicure
In plaats van te spenderen aan dure salons, doen veel vrouwen hun manicure liever thuis. Als u liever uw eigen manicure doet, kunt u vaseline rond de nagelriemen aanbrengen om morsen en morsen van nagellak te voorkomen, zodat u thuis een schone en vlekkeloze manicure krijgt.

7. Haarstrengen temmen
Je kunt vaseline ook gebruiken als vervanging voor haarpasta of gel. De dikke textuur van vaseline maakt het gemakkelijk om haarstrengen en individuele strengen met je vingers te temmen.

8. Conserveer het scheermes
Vaseline kan worden gebruikt om metalen oppervlakken te beschermen tegen roest. Breng een laagje vaseline aan op scheermessen om te voorkomen dat ze gaan roesten.

9. Hydraterende wimpercrème
Wil je dat je wimpers dik en lang zijn? Je wimpers insmeren met een kleine hoeveelheid vaseline kan helpen de w

10. Parfum basis
Ruik langer heerlijk met deze eenvoudige tip. Breng een kleine hoeveelheid vaseline aan op de pulspunten voordat je je favoriete parfum opspuit. Dit kan de levensduur van de geur verlengen en het de hele dag volhouden.

11. Oogmake-up remover
Thuis na een lange nacht en zin om naar bed te gaan? Breng een dun laagje vaseline aan op de oogleden en verwijder zelfs de meest hardnekkige make-up met één veeg.

12. Nagellakdopjes
Nagellakdoppen trekken strak wanneer de nagellak tussen de dop en het flesje opdroogt. Door een dun laagje vaseline rond de binnenkant van een nagellakdopje te smeren, kun je ze gemakkelijk losdraaien. Een eenvoudige en effectieve oplossing.

impergroei te stimuleren. Vaseline zal je wimpers ook helpen dikker en gezonder te groeien door ze gehydrateerd te houden.