Verse en schone toiletten voor een week, zelfs de schoonmakers gebruiken het.

wc 760x470 1

Een van de meest ingewikkelde, vermoeiende en vervelende huishoudelijke taken is ongetwijfeld het schoonmaken van de badkamer. We gebruiken het sanitair dagelijks en daarom is het noodzakelijk om het voortdurend te desinfecteren. Maar hoe kunnen we de toiletten een week lang fris en brandschoon houden? Er is een truc die je sprakeloos zal maken: laten we er meer over te weten komen.

Het schoonmaken van het toilet is helemaal geen gemakkelijke uitdaging, in feite moet het elke dag onberispelijk worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Als het gaat om de badkamer, moeten we voorzichtig zijn met alle ziektekiemen en bacteriën die er zijn. Het gebied dat we in de gaten moeten houden is zeker het toilet. Om voor de hand liggende redenen is het goed om het minstens één of twee keer per dag schoon te maken. </Maar hoe houden we het een week lang in perfecte staat? Er is een onfeilbaar middel: laten we er meer over te weten komen.

Frisse en schone toiletten: wat te gebruiken?

Zeker, huishoudelijke taken zijn vermoeiend, saai en tijdrovend. Maar om de tijd te optimaliseren en ook rekening te houden met het milieu en onze gezondheid, is het noodzakelijk om enkele voorzorgsmaatregelen in praktijk te brengen. En dat niet alleen, we moeten ook aan onze portemonnee denken, want al die chemicaliën die we in de supermarkt kopen kosten ook veel geld.

Toiletten grondig ontsmetten is niet eenvoudig, sterker nog, we moeten er ook aan denken dat ze lang meegaan. We zullen een eenvoudige, snelle en doeltreffende truc moeten kennen die ons tijd en geld zal besparen. In slechts een paar stappen vindt u uw toiletten als nieuw. Het zal helder, schoon en fris zijn: laten we uitzoeken hoe.

De truc om toiletten een week lang fris en schoon te maken

Toiletten hebben voortdurend een diepe en nauwkeurige reiniging nodig, we mogen geen enkel detail vergeten, want het is essentieel om alle soorten kiemen en bacteriën te elimineren. Helaas kunnen vlekken, vlekken en korsten ontstaan. Hoe kunnen we die voor eens en altijd verwijderen? Er is een methode die u niet alleen helpt, maar uw toilet minstens 7 dagen fris houdt.

U hoeft alleen maar een kom te nemen en de volgende ingrediënten te mengen: 2 eetlepels witte azijn, een kopje afwasmiddel, twee eetlepels zuiveringszout, een eetlepel alcohol, een halve liter water en als u wilt kunt u ook een beetje kleurstof toevoegen.

Met al deze ingrediënten heb je een uitstekende en krachtige toiletreiniger. Voor het gemak giet u de oplossing in een plastic fles en pons de dop zodat het product direct uit het kleine gaatje komt.

Zo krijgt u een fantastische samenstelling waarmee u de binnenkant van het toilet kunt schoonmaken. Gebruik gewoon een kleine hoeveelheid product en het resultaat zal gegarandeerd zijn, uw toilet zal glanzend, schoon, gezuiverd en fris zijn.