Ongelooflijk glanzende vloer, gebruik dit ingrediënt: het is geweldig

5

Het hebben van een ongelooflijk glanzende vloer zal niet langer een probleem zijn met dit geweldige ingrediënt en een paar bondgenoten: we hebben ze allemaal in huis.

Ongelooflijk glanzende vloer
Zoals elk oppervlak moeten vloeren ook worden schoongemaakt, dus laten we samen uitzoeken wat vloeren moeiteloos laat glanzen, waarbij zelfs de moeilijke delen met een geweldig resultaat worden bereikt.

De vloer thuis wordt snel vuil, constante voetstappen met schoenen, de vlekken die ontstaan laten hem niet zo glanzen als je zou willen, en je moet de vloer elke dag schoonmaken.

Schrale en glanzende vloer: is er een remedie?

We zijn voortdurend op zoek naarproducten die ons tevreden stellen als oplossing, maar die tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn!

Producten die vloeren in één of twee gangen kunnen reinigen en polijsten. Geen probleem er zijn huishoudelijke producten die ons kunnen helpen bij onze dagelijkse taken en als je geen chemische producten wilt kopen die uiteindelijk vervuilend zijn, is er een oplossing.

Combineer gewoon vier producten die we in huis hebben om de perfecte reiniger te maken die je vloer ongelooflijk glanzend achterlaat. Het zijn:

 • baking soda,
 • witte azijn,
 • kledingontkalker,
 • afwasmiddel.
 • Zoals je ziet, zijn dit producten die je in elk huis kunt vinden, maar deze vier gecombineerd geven verbluffende resultaten.

  De ingrediënten voor een zelfgemaakt afwasmiddel

  Laten we eens kijken naar de vier producten die worden gebruikt om dit zelfgemaakte afwasmiddel afzonderlijk te maken en voor welke andere toepassingen ze geschikt zijn.

  Zuiveringszout
  • Zuiveringszout

We hebben het al ontelbare keren gehad over zuiveringszout als een product dat kan helpen bij het schoonmaken van het huishouden. Het kan bijvoorbeeld helpen om gootsteenbuizen schoon te houden.

De vloer laat het glimmen

Laat gewoon een lepel hiervan in een kom heet water vallen om het water beter te laten stromen en wat vetresten uit de leidingen te verwijderen. Als je een vlekkeloze, heerlijk ruikende was wilt, doe je gewoon een beetje baking soda in de wasmachine. En de schone geur is gegarandeerd!

 • Witte azijn

Witte azijn wordt ook veel gebruikt in huis, en niet alleen voor saladedressing. Als het doorspoelen van witte azijn een verspilling lijkt, weet dan dat het perfect is voor het wegwerken van dat stomme laagje bijtende stof.