Laurierblad, leg 1 blad een nacht in de koelkast: wat gebeurt er de volgende dag

ollooo 950x500 1

Zet ’s nachts een laurierblaadje op en de resultaten zijn werkelijk verbluffend. Dit is wat er de volgende dag gebeurt.

De koelkast met het toilet is een van de moeilijkste plaatsen om schoon te maken: het is de plaats waar slechte geuren ontstaan en waar bacteriën en ziektekiemen zich nestelen. Er is een aromatische plant die al eeuwen in de keuken wordt gebruikt, die de geur vaarwel kan zeggen. Eén blaadje is genoeg voor de hele nacht en dat gebeurt de volgende dag. het resultaat is echt te gek. Want laurierbladeren hebben talloze heilzame eigenschappen.

Zo zijn laurierbladeren een aromatische plant die gebruikt kan worden om hoofdgerechten van vlees en groentegerechten op smaak te brengen. Met laurierbladeren kan men kruidenthee maken en uitstekende natuurlijke infusies tegen buikpijn. Door de intense geur van de bladeren kunnen laurierbladeren bovendien worden gebruikt om het hele huis te parfumeren. Laurierbladeren kunnen worden afgebroken en in de stofzuigerzak worden gedaan om het apparaat en de hele vloer te parfumeren.

Nare geurtjes in de koelkast: wat zijn de oorzaken?

De koelkast is een van de apparaten die gedesinfecteerd moeten worden om de slechte geurtjes die ontstaan door het blijvend aanwezig zijn van voedsel met een sterke en onaangename geur weg te nemen. Vlees, vis, kaas, vleeswaren zijn voedingsmiddelen die een sterke geur afgeven, die zich in het apparaat kan verbergen.

We kunnen vergeten dat sommige verse levensmiddelen een bederfproces ondergaan en de hoofdoorzaak van de geur kunnen zijn. Zelfs de frequentie van het wassen van de koelkast kan de ontwikkeling van onaangename geuren in het apparaat veroorzaken.

Laurier: wat zijn de heilzame eigenschappen?

Laurier is een aromatische plant die al duizenden jaren wordt gebruikt. Naast sierwaarde worden laurierbladeren gebruikt om slechte geuren te bestrijden. Laurierbladeren zijn zeer geurig en worden gebruikt om gasvorming in het spijsverteringsstelsel tegen te gaan, pijn te verlichten, de eetlust te stimuleren en gewrichtsontstekingen te verminderen.

laurier wasmachine

In afslankdiëten worden laurierplanten gebruikt om overtollig vocht af te voeren, het vasthouden van water tegen te gaan en emotionele stress te bestrijden. In de keuken worden laurierbladeren gebruikt om voedsel op smaak te brengen. Langzaam koken is voldoende om de smaak vrij te maken. Laurierbladeren zijn een natuurlijk afweermiddel tegen insecten. Vliegen, muggen en motten worden geïrriteerd door de sterke geur van laurierbladeren.

laurier – daarom moet je een blad in de koelkast leggen

Het is belangrijk om te weten dat laurierbladeren een volledig natuurlijk, groen parfum en deodorant zijn. Knoflook, ui, vlees, vis en kaas kunnen een slechte geur verspreiden in het apparaat, dus het is belangrijk om actie te ondernemen en een waardig natuurlijk middel te vinden.

Dit is een zeer nuttig natuurlijk middel: leg gewoon een paar laurierblaadjes op de koelkastplanken om voorgoed afscheid te nemen van onaangename en sterke geuren. Als je eenmaal gedroogde laurierbladeren in de koelkast hebt gelegd, kun je profiteren van het absorberende vermogen van deze aromatische plant.

laurel