Stop kakkerlakken thuis, ze komen uit de douchegoot: hoe kom je ervan af?

blatte doccia 950x500 1

Kakkerlakken komen veel voor in huis, vooral in de badkamer. De douchegoot is een van de plekken waar ze het meest uitkomen, maar hier is hoe je ze kwijt kunt raken.

douche kakkerlakken

Het vinden van kakkerlakken in huis is een veelvoorkomend probleem . Het gebeurt op elk moment van het jaar en je hebt geen specifieke tijden nodig. Natuurlijk zijn er gunstiger klimaten en omgevingen, maar in het algemeen is het gemakkelijk om ze thuis aan te treffen. Er is geen oplossing die het probleem voor altijd zal elimineren, maar u kunt op bepaalde details letten en de juiste remedies kiezen.

Laten we beginnen met te zeggen dat kakkerlakken van hoge temperaturen houden, zodat ze eerder in de zomer te vinden zijn, maar ze houden ook van warme, vochtige plaatsen. Verder houden kakkerlakken niet van licht dus verschijnen ze altijd ’s nachts, het is echt moeilijk om ze overdag in huis te vinden . Als de kakkerlakkenplaag zich voordoet, is deze al vergevorderd en is het tijd om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen

Kakkerlakken in huis - zo kom je voorgoed van ze af

De ideale plekken voor ze zijn dus in het riool en daar komen ze heel gemakkelijk uit, vooral uit de gootsteen, wastafel, toilet en douche . Waar ze zich ook bevinden, het is zeker geen pretje, dus we zullen enkele remedies bekijken om te proberen ze zo ver mogelijk uit onze huizen te houden.

Allereerst is het belangrijk om geen voedsel achter te laten, want kakkerlakken worden erg aangetrokken door zetmeel, brood, rijst, pasta, aardappelen. Ten tweede, controleer altijd de badkamer, omdat dit een vochtige ruimte is waar je ze gemakkelijk kunt vinden. Natuurlijk is deze aandacht niet voldoende en kan pi zijn toevlucht nemen tot andere remedies om het kakkerlakkenprobleem aan te pakken.

Kakkerlakken: hier zijn de remedies om van ze af te komen

Er zijn verschillende remedies om van kakkerlakken af te komen en we zullen er hieronder enkele bekijken. Een van deze middelen is het ultrasone afweermiddel, dat in wezen geluiden uitzendt die voor de mens niet waarneembaar zijn, maar die het dier wel erg irriteren . In dit geval wordt de kakkerlak dus verwijderd en het is veilig omdat het niet zo gevaarlijk is als gif kan zijn.

Andere remedies zijn natuurlijke methoden en daaronder zijn:

  • Natriumbicarbonaat en suiker: maak gewoon een mengsel met deze twee ingrediënten in gelijke delen en maak er dan balletjes van met heel weinig water. Je kunt ze verspreiden op plaatsen waar je ze hebt gezien of in ieder geval in de buurt van gootstenen, afvoeren enz. De suiker trekt ze aan, maar de zuiveringszout werkt in hun lichaam om ze te doden.
kakkerlakken in de badkamer
  • Laurel: Leg een paar laurierbladeren op specifieke plaatsen. De doordringende geur van deze aromatische plant wordt door de kakkerlakken helemaal niet op prijs gesteld en zij zullen onmiddellijk vertrekken.
  • Komkommer: Neem een aluminium blikje en stop er wat komkommerschillen in. Het aluminium en de komkommer produceren een geur die niet op prijs wordt gesteld door de kakkerlakken, die zullen vertrekken. In dit geval zal de geur die zal bestaan echter ook niet aangenaam zijn voor mensen.
kakkerlakken thuis - natuurlijke remedies om ze te elimineren<fi