Kruidnagel voor vrouwen

Clou de girofle pour la femme 1

Wat zijn de voordelen van kruidnagel voor vrouwen? Kruidnagel is de beste vriend van de vrouw.

Je moet het in huis hebben in al zijn vormen: heel of gemalen, om het dagelijks te gebruiken om je gezondheid en schoonheid te verbeteren. Inderdaad, het is niet alleen goedkoop, maar het biedt ook ontelbare deugden voor de gezondheid van met name vrouwen, en dit in alle landen en culturen. Hoe kruidnagel te consumeren

Kruidnagel wordt meestal gebruikt als specerij in gerechten om smaak toe te voegen.

Maar het wordt ook geconsumeerd als aftreksel wanneer het met andere ingrediënten wordt gemalen, als zalf of als wierook.

Tip 1: Kruidnagel als mondspoeling

Doe een paar druppels in water en maak een zeer effectief mondwater vanwege de antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen.

Tip 2: Kruidnagel tegen gaatjes

Kruidnagel heeft ontstekingsremmende, antibacteriële en antioxiderende eigenschappen en verdovende eigenschappen die helpen de tandpijn te verlichten en infecties te bestrijden.

Plet twee kruidnagels, meng ze in een beetje olijfolie en breng ze aan op de tand. Tip 3: Kruidnagel tegen slechte adem

Om een slechte geur in de mond te voorkomen, zuig je na elke maaltijd op een kruidnagel. Hierdoor krijg je een goede adem. Heel goed voor je tanden en adem.

Tip 4: Kruidnagel voor het haar

Kruidnagel is effectief tegen haaruitval (neem een paar kruidnagels, voeg olijfolie toe en laat het 2 dagen zitten en breng het aan op het haar). Tip 5: Kruidnagel om de bloedsuikerspiegel te reguleren Uit onderzoek blijkt dat verbindingen in kruidnagel kunnen helpen om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. In combinatie met een evenwichtige voeding kan kruidnagel helpen om uw bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Tip 6: Kruidnagel tegen buikpijn

Een aftreksel van kruidnagel kan verschillende spijsverteringsproblemen bestrijden, vooral buikpijn en een opgeblazen gevoel.

Om het te bereiden, laat je 4 of 5 kruidnagels ongeveer tien minuten trekken in een grote kop kokend water.

Tip 7: Kruidnagel bestrijdt keelpijn

Kruidnagel bestrijdt keelpijn (een kop kokend water, doe er drie snufjes kruidnagelpoeder en een eetlepel honing in, en drink het warm op) Tip 8: Kruidnagel bestrijdt rugpijn Als u vaak rugpijn heeft, is hier een huismiddeltje op basis van kruidnagel dat u beter zal doen voelen.
Verwarm olijfolie met gemalen kruidnagel. Masseer je rug en concentreer je op het gebied dat het meeste pijn doet. Dek af en laat een paar uur staan.

Tip 12: Als je het moeilijk hebt met de bevalling, laat haar dan een beetje kruidnagelpoeder eten.

Tip 13: Kruidnagel tegen huidoneffenheden

Kruidnagel bevat antiseptische, antibacteriële, helende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Het is daarom het perfecte ingrediënt om van puistjes, mee-eters, huidinfecties of irritaties af te komen. Neem 10 kruidnagels, het sap van een middelgrote citroen en 200 ml water. Kook de kruidnagels 10 minuten en laat ze 15 tot 30 minuten trekken.
Zodra de infusie is afgekoeld, zeven en het citroensap toevoegen. Giet uw lotion in een spuitfles. Breng deze lotion elke avond aan vlak voordat u uw gezichtscrème aanbrengt op een schone, gewassen en make-upvrije huid.

Het is belangrijk om tijdens deze fase van het zuiveringsbad te visualiseren wat u het liefste wilt in uw leven. Dit bad moet gedurende 7 dagen tweemaal per dag worden gedaan.

Tip 17: Kruidnagel tegen osteoporose

Een lage botmassa is een aandoening die wereldwijd steeds meer vrouwen treft.

Het kan leiden tot de ontwikkeling van osteoporose, wat het risico op breuken en breuken kan verhogen. Van sommige van de verbindingen in kruidnagel is in dierstudies aangetoond dat ze helpen de botmassa te behouden.

Tip 18: Kruidnagels om een man te charmeren

Neem 9 kruidnagels en 3 tijmblaadjes en voeg eau de cologne of parfum naar keuze toe. Laat het 3 dagen staan en gebruik het op de vierde dag elke dag als parfum.

Als je man nog steeds weigert om je aan te raken, neem dan wat olijfolie van eerste persing en voeg wat geplette kruidnagels toe en laat het een uur of twee intrekken en wrijf het dan over je hele lichaam. Tip 19: Kruidnagels om rijkdom en geld aan te trekken

Kruidnagels in je tas of portemonnee trekken goede vibraties aan en weren armoede af. vervolg op pagina 5

Tip 20: