Gepolijste kookplaat met slechts 1 ingrediënt dat je elke dag eet

3

Een hoogglans gepolijste kookplaat in de keuken kan soms moeilijk te bereiken zijn, sommige blijven dof ondanks behandelingen. Er is echter maar 1 ingrediënt nodig om een verschil te maken.

Vuile kookplaat

De kookplaat schoonmaken wordt een fluitje van een cent met een ingrediënt dat we in huis hebben, laten we eens kijken wat dat is.

Gepolijste kookplaat

De kookplaat is operationeel vanaf de ochtend wanneer we het ontbijt klaarmaken. Het kan gemakkelijk gebeuren dat er koffie- of melkdruppels op de kookplaat vallen.

Zelfs de simpele handeling van het aanzetten van de kookplaat lijkt de glans ervan aan te tasten, maar er onmiddellijk iets aan doen zou gekkenwerk zijn. We moeten ook de lunch en het avondeten klaarmaken, in de tussentijd dimt de glans.

Thuis koken
Aan het einde van al het huishoudelijk werk, als we klaar zijn en de kookplaat hebben schoongemaakt, kunnen we nog steeds tegen een probleem aanlopen: “de kookplaat glimt nog steeds niet genoeg“.

Er is echter onder de vele productenéén die ons helpt om hem weer te laten glimmen en glanzen zoals toen we hem kozen.

Hoeveel commerciële reinigingsproducten je ook op de markt kunt vinden voor alle soorten werkbladen, naast de wens om niet medeplichtig te zijn aan het vervuilen van de zeeën, is de wens om geld te besparen bij iedereen sterk aanwezig.

De economische situatie vereist dat we voortdurend op zoek gaan naar besparingen op een aantal fronten, van energie tot de meest alledaagse huishoudelijke klusjes. De kosten van schoonmaakmiddelen kunnen worden verlicht door een aantal producten te gebruiken die we in huis hebbenen die net zo goed zijn om een keukenblad sprankelend schoon te maken.

Witte azijn in de keuken

Het gebruik van witte azijn kan veel huishoudelijke taken oplossen, maar we moeten niet vergeten dat het schoonmaken van onze keukenbladen essentieel is omdat we er de meeste ingrediënten op verwerken als we koken.

Witte azijn, huishoudelijke reiniging

De roestvrijstalen plaat is een zeer duurzaam en hygiënisch materiaal en om deze schoon te maken moet je natuurlijk schuurmiddelen en het gebruik van schuursponzen vermijden om de glans langer te behouden en het is ook belangrijk om vlekken snel te verwijderen, want vlekken komen heel gemakkelijk tevoorschijn.

"Glaskeramiek</p