Je hebt niet alleen azijn nodig om thuis van kakkerlakken af te komen met natuurlijke methoden: hier zijn 4 weinig bekende tips!

2

Soms komen we terug in een huis dat een tijdje gesloten is geweest en krijgen we te maken met een serieus probleem. Deze insecten die worden aangetrokken door vuil en voedsel zijn bijzonder vervelend, maar ook potentieel gevaarlijk. Hier zijn 4 volledig natuurlijke manieren om van kakkerlakken af te komen, en er komt geen azijn aan te pas!

Helaas kunnen ons thuis veel ongemakken overkomen met vervelende insecten en dieren . Daaronder zijn zeker rommelbeestjes , of rommelbeestjes, die zich gemakkelijk nestelen.Deze insecten worden niet alleen niet gewaardeerd om hun uiterlijk, maar ze kunnen ook verschillende hygiëneproblemen veroorzaken als ze in contact komen met voedsel.
Om te voorkomen dat ze onze slaapkamers binnendringen, moeten we snel handelen. Gelukkig hebben we geen specifieke producten nodig voor deze insecten, maar kunnen we ingrediënten geheel natuurlijk.en goedkoop. Eigenlijk is het pas als de situatie echt onbeheersbaar is, dat we ons moeten wenden tot professionals .Een van de huismiddeltjes is zeker azijn, maar niet iedereen waardeert de sterke geur ervan. Hier 4 natuurlijke methoden om kakkerlakken weg te houden zonder toevlucht te nemen tot dure producten.

Niet alleen azijn om van kakkerlakken af te komen, maar goed schoonmaken

De eerste stap is begrijpen waar deze insecten vandaan komen. In feite kunnen ze zijn aangetrokken door voedsel achtergebleven in de hoek, vooral als het rijk is aan suiker. Dus de eerste stap is om de keuken en voorraadkast grondig te controleren. Kakkerlakken hebben de neiging om zich te nestelen in vochtige, slecht verlichte ruimtes  Daarom controleren we ook de badkamer, vooral  voegen en vloeren, en ook waar we ons afval opbergen.Kakkerlakken zijn gevaarlijk voor ons omdat ze allergieën kunnen veroorzaken en dragers zijn van ongedierte en ziekten.Er zijn verschillende natuurlijke methoden om kakkerlakken op afstand te houden en doe-het-zelf ongediertebestrijding.

Eenvoudige zeep en water om snel van kakkerlakken af te komen

Niet alleen azijn om van kakkerlakken af te komen, maar ook welriekende oplossingen. Het eerste ingrediënt om tegen deze insecten te gebruiken is ongetwijfeld Marseillezeep .Maak gewoon een oplossing van water en zeep en doe dit in een container met een spuitfles. Laten we het dan spuiten in de hoeken van het huis en plaatsen waar we kakkerlakken hebben opgemerkt.Deze zullen in een mum van tijd verdwijnen.
Niet iedereen weet ook dat katekruid een andere plant is die gebruikt wordt om kakkerlakken weg te houden.Deze insecten kunnen er echt niet tegen en daarom gaan ze weg als ze ermee in aanraking komen. Je zet de potten in de hoeken die last hebben van kakkerlakken en ze zullen onmiddellijk verdwijnen.

 

De beste bondgenoten rechtstreeks uit de keuken

Andere bondgenoten tegen deze insecten komen rechtstreeks uit onze keuken. Rozemarijn  laurier en knoflook zijn namelijk zeer krachtige natuurlijke afweermiddelen. Kakkerlakken haten hun geur en zullen snel vluchten als we ze op de juiste manier gebruiken.Maak eenvoudigweg een bosje rozemarijn of laurierblaadjes en leg ze op de besmette plekken. Voor knoflook leg je eenvoudigweg een paar teentjes op de besmette plekken.
Tot slot, als we een dodelijke val voor kakkerlakken willen maken, kunnen we twee goedkope ingrediënten gebruiken, zoals baking soda en suiker.. Laten we een mengsel maken door de twee ingrediënten te mengen en saus op de plekken smeren waar de kakkerlakken zich bevinden. Ze zullen onze oplossing, die giftig voor hen is, binnenkrijgen. Op deze manier zullen we het probleem snel elimineren.