Hoe witte canvas tennisschoenen schoonmaken met maïzena om geel te verwijderen

x17

Als je houdt van het uiterlijk van witte sportschoenen zodra je ze koopt, hoe glanzend, vlekkeloos en helder ze eruit zien, maar na enige tijd van gebruik zien ze er niet meer zo uit, in plaats daarvan krijgen ze een bruine of gelige en versleten kleur, maak je dan geen zorgen meer. Wij hebben de oplossing!

In het artikel van vandaag delen we enkele tips, zodat u ze thuis kunt doen en uw tennisschoenen een nieuw leven kunt geven, zodat u er net als de eerste keer van kunt genieten en u er heel blij mee bent.

Hoe verwijder je witte tennisvlekken

Als je het perfecte wit in je sportschoenen wilt krijgen, vertellen we je een truc om het voor elkaar te krijgen, wat je nodig hebt en hoe je het met succes voor elkaar krijgt :

Wat heb ik nodig?

 • stoom- of spuitfles
 • schoonmaakmiddel dat verdwijnt
 • wasmachine
 • kleding die u moet wassen
 • maïszetmeel
 • water
 • borstel

Stap voor stap :

 1. Om te beginnen met deze truc die je tennisschoenen terug zal krijgen zoals je nooit gedacht had dat je ze weer zou zien, moet je het vloeibare product Vanish in een spuitfles of sprayflacon plaatsen
 2. Wanneer je het daar hebt, moet je de schoenen die je wilt schoonmaken op een stabiele ondergrond plaatsen en ze besproeien met het product dat je in de sprayflacon hebt.
 3. Probeer ze aan de bovenkant, zijkanten en onderkant te sprayen
 4. Je moet ze daar nat laten zodat het product een paar uur kan inwerken
 5. Als die tijd voorbij is, moet je ze in de wasmachine doen met je andere kleren die je moet wassen zolang ze niet wit zijn of kunnen bloeden
 6. Nadat je ze uit de wasmachine hebt gehaald, zullen de tennisschoenen veel schoner zijn, maar niet schoon genoeg om er als nieuw uit te zien, dus moet je nog een stap doen: meng wat maïzenapoeder met water tot een soort pasta en doe dat op de schoenen. (Je kunt dit doen op het bovenste deel van de stof)
 7. Als je hiermee klaar bent, moet je wat tijd laten verstrijken totdat de pasta die je erop hebt gedaan, stolt en vrij hard is.
 8. Als je ziet dat dit is gebeurd, leg je de schoen op een oppervlak dat je vies kunt maken (of leg een zak onder je tennisschoen) en schrob je met de borstel om al die pasta die op de bovenkant van de schoen zit te verwijderen.
 9. Je zult veel tijd moeten besteden aan het schrobben van de maïzena en alles verwijderen, ook het fijne stof dat er eventueel op zit.
 10. Het is aan te raden je tennisschoenen te schudden om eventueel achtergebleven stof te verwijderen
 11. En uiteindelijk krijg je superwitte, glanzende tennisschoenen!

Een andere tip met zuiveringszout om witte tennisschoenen te wassen

Als je een andere eenvoudige en zelfgemaakte manier wilt om je vlekken op tennisschoenen op te lossen, raden we een ander geweldig ingrediënt aan dat je in huis kunt hebben en dat niet alleen perfect is om je schoenen wit te maken, maar ook om ze te ontsmetten: zuiveringszout!”

Wat heb ik nodig?

 • Natriumbicarbonaat
 • Zuurstofhoudend water
 • Water
 • 2 tandenborstels

Stap voor stap:

 1. Om deze tip toe te passen, moet je eerst je tennisschoenen wassen zoals gewoonlijk
 2. Daarnaast moet je een mengsel maken van zuiveringszout, waterstofperoxide en water tot je een homogene pasta hebt
 3. Wanneer je de homogene pasta hebt, moet je eerst de veters verwijderen en de pasta op de stof van de schoenen aanbrengen.
 4. Na het aanbrengen van de pasta moet je er met een van de borstels over wrijven om het vuile oppervlak te verwijderen
 5. Je moet de veters in deze pasta leggen om ze te laten weken en schoon te maken
 6. Als er 3 of 4 uur voorbij zijn en deze pasta op de schoenen opdroogt, moet je er met de andere droge borstel over wrijven om het stof van de harde pasta te verwijderen dat erop achterblijft.
 7. En winst