Je zult nooit meer de schaduw van een mier zien als je die door de tuin verspreidt

1

Met deze methode weet je zeker dat er geen mier meer terugkeert in je tuin.

Het warme seizoen brengt het onvermijdelijke verschijnen van honderden mieren in onze tuin met zich mee. Tijdens de winter blijven de mieren in de mierenhoop, maar zodra het warme weer aanbreekt, komen ze naar buiten op zoek naar voedsel. Het is een echte invasie, en het beperkt zich niet alleen tot onze tuin . Mieren kunnen zelfs heel gemakkelijk ons huis binnenkomen en zich toegang verschaffen via kleine kieren, deuren en ramen. Soms zien we hele rijen mieren in ons huis als ze eten vinden in onze voorraadkast en het met honderden tegelijk opeten. Het is echt een ongelukkige situatie waardoor we sterke insecticiden moeten gebruiken die destructief zijn voor de mieren zelf, maar met deze methode is dat niet nodig, je zult nooit meer een mier zien . Het doel is om de mieren uit het huis te houden en te voorkomen dat ze zich verspreiden, zonder ze te doden. Met deze ingrediënten, die vakkundig worden gebruikt, kunnen we de zomermierenplaag vaarwel zeggen. .

Het mierenprobleem

Mieren, stipt zoals altijd, beginnen te groeien en verlaten hun nesten . Ze gaan op zoek naar voedsel en voorraden voor de lange winter, en onze huizen zijn de rijkste plekken voor alles wat ze zoeken. Brood, suiker, noedels, dit alles is erg aantrekkelijk voor ze. Ze kunnen verticaal gaan en elke plek bereiken die ze maar willen. Hun aanwezigheid blijft nooit onopgemerkt: er vormt zich een lange rij mieren die komen en gaan. De aanblik ervan kan een zekere weerzin opwekken.

Houd de mieren weg
We zijn gewend om het eerste insecticide uit de voorraadkast te pakken en een bloedbad onder de mieren te veroorzaken. Wat als we in plaats daarvan direct zouden voorkomen dat ze verschijnen? Dit lijkt onmogelijk, maar dat is het niet. Er is een manier om deze vervelende gebeurtenis te voorkomen en de mieren weg te houden. Alles wat je nodig hebt is een plastic fles en drie ingrediënten: Suiker, gist en water. Laten we eens kijken hoe je te werk gaat met deze zeer eenvoudige ingrediënten die we allemaal in onze voorraadkast hebben.

Je zult nooit meer een mier zien – dit is de beste methode

Het heeft geen zin om een onschuldige mier te doden: met insecticiden elimineer je het probleem alleen ter plekke, maar voorkom je niet dat ze terugkomen. De beste manier om mieren voorgoed uit je huis te houden, is door ze buiten te houden. De enige manier om ze buiten te houden, is ervoor zorgen dat ze liever buiten blijven. Maar hoe kun je ze buiten houden? Om ze buiten te houden, hoef je ze alleen maar een reden te geven om te blijven: onweerstaanbaar voedsel. Als we deze ingrediënten op een of meer strategische plekken in onze tuin leggen, zullen ze niet langer proberen binnen te komen.

We moeten een waterfles doormidden snijden. We hebben alleen de onderste helft nodig, degene zonder deksel. In deze helft van de fles knippen we een strook plastic als een glijbaan, een soort ingang voor de mieren. Dan vullen we de fles met drie eetlepels suiker, drie eetlepels gist en drie eetlepels water. De consistentie moet romig en niet te vloeibaar zijn. Bestrijk de “stortkoker” met een beetje van deze substantie en je bent klaar: De mieren zullen onmiddellijk voelen dat dit onweerstaanbare aroma vrijkomt.