Hoe haaruitval te stoppen en haar te laten groeien met rozemarijn

23234455456 950x500 1

De gezondheid en het uiterlijk van ons haar zijn altijd een bron van belangstelling voor ons allemaal: wie wil er niet graag lang haar met een glanzende, volumineuze uitstraling? In een poging om resultaten te bereiken, nemen we vaak onze toevlucht tot commerciële behandelingen die misschien wel het tegenovergestelde effect hebben.

Haar is de omlijsting van ons gezicht en helpt ons onze persoonlijkheid te definiëren en onze algemene uitstraling te verbeteren. Maar de verzorging van je haar gaat niet alleen over esthetiek, gezond en sterk haar is ook een teken van goede gezondheid.

Om haar sneller en sterker te laten groeien kunnen we rozemarijn gebruiken, een aromatische plant die veel voordelen biedt voor ons haar.

Om te genieten van de voordelen van rozemarijn voor je haar, maak je gewoon een aromatische olie die je op het haar zelf aanbrengt.

Voor de bereiding ervan gaat u als volgt te werk.

Giet 10 takjes verse rozemarijn in een glazen pot en bedek deze met olijfolie, waarbij u de pot slechts voor de helft vult. Bewaar het 24 uur op een donkere plaats.

Voordat u uw haar wast, giet u wat rozemarijnolie op uw handen en brengt u het over uw hele haar aan, van hoofdhuid tot punten, en laat u het 20 minuten inwerken.

Was je haar normaal om de achtergebleven rozemarijnolie te verwijderen. Pas deze behandeling minstens twee keer per week toe.

Nu u weet hoe u een middel met rozemarijn kunt bereiden om haaruitval te stoppen en haargroei te stimuleren, kunt u het meteen gaan voorbereiden en toepassen om de gewenste resultaten in de kortst mogelijke tijd te krijgen.