Neem knoflook en honing op een lege maag. Na een week zal je lichaam veranderd zijn

Neem knoflook en honing op een lege maag. Na een week zal je lichaam veranderd zijn

Knoflook is het beste supervoedsel dat je kunt krijgen en het is echt gezond in elke keuken ter wereld. Het heeft een sterke, zelfs onaangename geur, maar het is een natuurlijk medicijn.

Om te beginnen stopt en voorkomt knoflook atherosclerose, hartproblemen, beroertes en verlaagt het zelfs de bloeddruk en het slechte cholesterol. Het lost kleine problemen op zoals griep, verkoudheid, hooikoorts, schimmel, diarree of insectenbeten. Het lichaam wordt ontgift en de immuniteit gestimuleerd, dus gebruik het ook bij artrose, diabetes of een vergrote prostaat.

Als je dit mengt met honing, krijg je een krachtigere knoflook! Het is versterkt en doet een betere ontgifting – zelfs beter dan chemotherapie.

Voor het beste resultaat gebruik je het altijd rauw. Neem een teentje, plet het en verwijder de bladeren/stelen, en na 15 minuten zal de hitte binnenin bewegen, en de gezonde allicinelegering van knoflook zal een beetje verplaatst worden om je beter en sneller te genezen. Door de knoflook te pletten, maak je het meer biologisch beschikbaar.

Het is het beste om knoflook voor elke maaltijd te nemen, om de beste voedingsstoffen eruit te halen – dat is beter dan na een volle maag! Neem voor een betere immuniteit en een optimale gezondheid steeds een tonicum op basis van knoflook en honing.

Energie – natuurlijk

Je hebt nodig:
  • 1 eetlepel honing
  • 2-3 teentjes knoflook
Hak de teentjes en voeg honing toe. Neem dit elke dag, 2 eetlepels.
Je hebt nodig:
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 rode pepers, chili
  • 1 eetlepel gember
  • 1 citroensap
  • Ciderazijn
Deze natuurlijke oliën zijn echt krachtig en kunnen zelfs uitslag veroorzaken. Je moet hiervoor handschoenen gebruiken.
Neem een pot van 350 ml en doe daar de knoflook in. Voeg de pepers met zaad toe. Voeg als laatste de gember en het citroensap toe. Voeg dan de appelazijn toe. Doe het deksel erop en laat 1 cm leeg. Bewaar dit in een voorraadkast en neem het elke dag (2 tl.) Deze tonic is ongelooflijk en geeft je een ongelooflijke immuniteit. Voor keelpijn doet het wonderen en voor griep en verkoudheid – snelle verlichting.