Glimmende, geurende vloeren met 1 druppel van dit: nog nooit zo gehad

2

Welke natuurlijke reiniger moet je gebruiken om glanzende, geurende vloeren in huis te krijgen?

dirty-floor

Het is heel aangenaam om een frisse en fijne geur te ruiken als je het huis binnenkomt. Maar er zijn trucjes om onaangename geurtjes te voorkomen en chemische luchtverfrissers te vermijden.

Het huis ontgeuren met olieverspreiders

Van de vele trucjes bestaan de meest gebruikte essentiële olieverspreiders uit een kaars die een basis verwarmt waarin essentiële oliën worden gegoten.

Gepolijste en geparfumeerde vloeren
De olie verdampt met de warmte van de kaars, waardoor de geur door de kamer wordt verspreid. Laat de kaars natuurlijk nooit branden als je het huis verlaat.

Er zijn ook elektrische kaarsen met een houder waarin je water giet en een paar druppels van je favoriete etherische olie.

Er zijn geuren die ons een thuisgevoel geven, zoals de geur van schone kleren, vers gekookt eten of de geur van bloemen in de tuin. Het zijn geuren die ons troosten en ons op ons gemak laten voelen, en we proberen ze allemaal te versterken in onze huizen.

Daarom heb je je waarschijnlijk vaak afgevraagd hoe je je huis mooi kunt laten ruiken

Gepolijste hardhouten vloeren

Je hoeft niet urenlang je huis schoon te maken om het brandschoon te houden en een tijdschrift waardig, Maar er zijn een paar basisdingen die je moet doen om te voorkomen dat vuil het territorium van je huis overneemt, zoals van tijd tot tijd. Zoals van tijd tot tijd borstelen, dweilen en afstoffen….

Dus als je wilt dat je huis lekker ruikt, is het belangrijk dat je het eerst schoon houdt. Het helpt immers niet om slechte geuren te verdoezelen met goedkope luchtverfrissers en wierookstokjes. Alleen zo krijg je een aangename en frisse sfeer in huis.

Glanzende en geurige vloeren

De verschillende oppervlakken zoals marmer, keramiek of parket kunnen gemakkelijk worden behandeld met natuurlijke producten waarmee we reinigingsproducten kunnen bereiden die vuil in de diepte verwijderen.

Hieronder vindt u een voorbereiding voor een doe-het-zelfreiniger die enerzijds op bijna alle oppervlakken kan werken en alle sporen van vuil tussen de voegen verwijdert, en anderzijds milieuvriendelijk en goed voor de gezondheid is.

De benodigde ingrediënten zijn gemakkelijk thuis te vinden en zijn:

  • White vinegar
  • Softener
  • Baking powder
  • Ba