Gepolijste vloer: gebruik deze 2 ingrediënten en het zal er als nieuw uitzien. Je hebt ze al in je keuken!

azss 950x500 1

Like-nieuwe vloer met 2 eenvoudige ingrediënten

Gepolijste vloer: gebruik deze 2 ingrediënten en hij is weer als nieuw. U heeft ze al in uw keuken!

Een vloer die altijd glanzend en helder is, is zeker geen sinecure, dus vandaag gaan we kijken hoe we onze vloer als nieuw kunnen maken met 2 eenvoudige ingrediënten .

Wanneer we iets kiezen, is het eerste waar ons oog op valt de vloer. De vloer is een essentieel meubelstuk en geeft, net als een kostbaar meubelstuk, een extra tintje aan ons huis.

Er zijn verschillende materialen , marmer, keramiek, terracotta vloeren, parket .

vloer van het huis

In de supermarkt kunnen we schoonmaakmiddelen vinden om alle soorten vloeren schoon te maken, maar als we willen dat onze vloer er als nieuw uitziet, hebben we 2 eenvoudige ingrediënten nodig: witte azijn en vloeibaar afwasmiddel .

Dus laten we eens kijken hoe we onze vloer als nieuw kunnen maken.

Laten we onze vloer glanzen

Zoals we weten is witte azijn , een ingrediënt dat we meestal in huis hebben, een uitstekende bondgenoot voor huishoudelijke reiniging, het is eigenlijk een ontkalker, een vlekkenverwijderaar, een afwasmiddel. Bovendien is het zeker een licht agressief reinigingsmiddel, toepasbaar voor dat op vele oppervlakken.

Afwasmiddel is ook uitstekend , veel gebruikt voor keramiek omdat het uitstekende vlekverwijderende eigenschappen heeft, ook ideaal als ontvetter. Laten we eens kijken hoe we deze twee ingrediënten kunnen combineren tot een uitstekende bondgenoot voor het reinigen van vloeren.

schoonmaakmiddelen en emmer

Alles wat we nodig hebben is een emmer water , bij voorkeur warm, waarin we een half glas azijn en 2 druppels afwasmiddel gieten. Vervolgens kunnen we naar smaak druppels benzine toevoegen om het mengsel de geur te geven die we het lekkerst vinden.

Door dit mengsel te gebruiken voor de dagelijkse schoonmaak, krijgen we niet alleen glanzende vloeren, maar kunnen we ook de veel gehate voegen tussen tegels, die meestal de neiging hebben om te vergelen, witter maken.

 

Een goede vloerhygiëne is essentieel voor een gezonde omgeving . Als je kinderen hebt, is het nog belangrijker om voor netheid te zorgen en niet-giftige producten te gebruiken die bij contact met de huid geen reacties veroorzaken.