Ananasrasp water om haar op natuurlijke wijze te krullen

89389389 950x500 1

Sinds ik met de Curly Girl-methode ben begonnen, merk ik een grote verbetering in mijn krullen, ze zien er gehydrateerder en gedefinieerd uit, ik ben weer verliefd op mijn haar! En ananaswater is mijn beste bondgenoot geworden om mijn krullen er de hele dag spectaculair uit te laten zien, dus vandaag ga ik je vertellen hoe je deze ananasrasp infusie maakt om mijn haar op natuurlijke wijze te krullen! Je hebt geen styling crème meer nodig!

Krullend haar is prachtig, maar het is zeker een uitdaging om het vrij te houden van de gevreesde kroes, omdat het de neiging heeft erg droog te worden. Volgens de experts van L’Oréal drogen krullen meer uit dan steil haar omdat de talg die door de hoofdhuid wordt geproduceerd de punten niet kan bereiken, waardoor het pluizig, uitgedroogd en broos wordt.

Ik had al duizenden haarproducten geprobeerd, maar deze infusie met ananasrasp heeft mijn haar echt vorm gegeven en maakt nu deel uit van mijn krulstylingroutine, omdat het enzymen bevat die ons haar voller maken, de groei versnellen, het glanzend houden en de vorm herstellen.

ananasschil water

Je hebt alleen nodig:

1 liter water

ananasschil

een verstuiver

Bereidingswijze:

Giet het water in een pan en voeg de ananasschillen toe, verwarm 15 minuten en zet uit zodra het begint te koken, laat een uur afkoelen, zeef dan het water en giet de infusie in een spuitfles.

Was je haar zoals gewoonlijk, ontwar het terwijl het nog nat is, scheid het in kleine secties, spray de ananasinfusie op je haar en knijp de krullen van onder naar boven zodat je krullen zich goed vormen, herhaal dit over je hele haar.

Zodra je haar begint te drogen zul je merken dat het er krulleriger uitziet dan voorheen en pluisvrij, ik gebruik het echt graag als krulactivator zodat het er de hele dag perfect uitziet, zo niet dan kan ik het vanaf de aanzet gebruiken en ik heb gemerkt dat het de afgelopen maanden sneller is uitgegroeid, zou jij het durven proberen?