5 nuttige maar weinig bekende toepassingen van wasverzachter

b16 3

We gebruiken allemaal graag wasverzachter omdat het onze kleren glanzender maakt, hun textuur netter en ze een rijke geur hebben. Maar wist u dat wasverzachter nog vele andere toepassingen heeft in het leven?

Als je dat niet wist, zullen we je in dit artikel enkele toepassingen leren die je kunt oefenen met de zo nuttige en praktische wasverzachter. Bent u er klaar voor? Nu zal uw huis brandschoon zijn en u zult er echt van genieten.

1- Ingewikkelde oppervlakken schoonmaken

Wij noemen “gecompliceerde oppervlakken” die met vet, schimmel en andere soorten aanhangend vuil. Deze gevallen komen meestal voor in zowel keukens als badkamers, omdat dit plaatsen zijn waar stoom, olie en andere bestanddelen voor alles zorgen.

Om deze ingewikkelde oppervlakken te behandelen, moet u een eetlepel wasverzachter op een halve liter water doen en een scheut alcohol toevoegen. Met dit mengsel kunt u tegels, toiletten, de gootsteen waar u zich wast, het aanrecht en meer schrobben. U zult versteld staan hoe snel ze schoonmaken en hoe doeltreffend het mengsel is.

2- Anti-vet op uw vaat

Bent u het beu dat uw potten en pannen onder de olie zitten? Heeft u honderden producten en verschillende manieren om ze aan te brengen geprobeerd, maar worstelt u nog steeds met het vet op uw vaat? Vandaag kan het einde zijn van die verschrikkelijke nachtmerrie.

Met slechts twee eetlepels wasverzachter kun je dit mengen met een liter heet water en je hebt iets magisch. Het is belangrijk dat u dit mengsel op uw potten en pannen legt en het minstens acht uur laat zitten. De volgende dag wast u zoals normaal en u zult zien hoe gemakkelijk het is om stevig af te wassen en hoe glanzend uw kookgerei is.

3- Glans op vloeren

Vloeren worden vaak vuil omdat wij en onze geliefden, collega’s op het werk of op school, onze huisdieren er dagelijks overheen lopen en we hier voedsel en andere elementen uit ons dagelijks leven laten vallen.

Daarom is de vloer onze opslagplaats van vuil en bacteriën en het beste wat u kunt doen om de vloer te behandelen is een wasverzachter gebruiken. Eet ik? Nou, het is heel eenvoudig. U moet een eetlepel wasverzachter in een liter water doen en vervolgens de nodige hoeveelheid op de vloer aanbrengen om mee te schrobben . Naast het laten glanzen, zal het een rijke geur achterlaten in de omgeving.

5- Glasvlekken verwijderen

Ramen worden gemakkelijk vuil . Een regenachtige dag kan ze ruïneren in slechts een minuut van langdurige regen. Daarom willen we vlekken en vuil verwijderen.

Daartoe kunnen we een eetlepel wasverzachter gebruiken en dit mengen in een halve liter water, het mengsel een kwartiertje laten staan en het dan op onze glazen aanbrengen. Op deze eenvoudige manier kunt u vlekken en vuil van uw ramen verwijderen en genieten van het natuurlijke uitzicht door de ramen.