Wc-deksel, weet je hoe je hem moet gebruiken? Grote gezondheidsrisico’s bij verkeerd gebruik

6

Weet jij, waar de toiletbril voor dient? De meeste mensen gebruiken hem verkeerd of helemaal niet en stellen zichzelf bloot aan grote risico’s.

De meeste mensen gebruiken hem verkeerd of helemaal niet en stellen zichzelf bloot aan grote risico’s.

Toiletdeksel

Als we ons een bijgebouw voorstellen, stellen we ons altijd een toilet voor met een zitting en een deksel.Als we in een huis voor een toilet zonder deksel zouden staan, zouden we zeker denken dat er iets ontbrak. We zijn het er dus allemaal over eens dat het een essentieel onderdeel van het toilet is, maar weinigen kennen de ware functie ervan.

In feite, laten de meesten van onsde deur altijd open staan, of doen hem dicht nadat we naar het toilet zijn geweest, wat heel verkeerd is. Dit weerhoudt slangen er niet van om de leidingen in te kruipen, zoals je soms in de krant leest. Het dient ook niet om van het toilet een stoel te maken voor momenten van contemplatie in de badkamer.

In feite is het heel belangrijk, ons huis en het milieu te beschermen, Het is heel belangrijk om ons huis en dus ons lichaam te beschermen tegen ziektekiemen en bacteriën in het toilet,

.

Wc-deksel, wat is de eigenlijke functie ervan? Dat moet je weten

Dit is niets nieuws: De WC, ondanks dat het een uitvinding is die de menselijke hygiëne exponentieel heeft verbeterd, zit vol ziektekiemen en bacteriën die gevaarlijk zijn voor de gezondheid van het organisme. Zo bezien lijkt het veel logischer om het toilet af te sluiten met een eigen deksel om te voorkomen dat het hele ecosysteem van bacteriën erin ontsnapt.

Als we het toilet doorspoelen, is de zuigkracht van het water zo sterk dat wanneer we het toilet doorspoelen, de kracht van het water zo sterk is.