Plasvlekken op de bank thuis, gebruik deze krachtige natuurlijke vlekkenverwijderaar

1

Diegenen die dieren met vier poten hebben, weten dat het kan gebeuren dat ze op de bank plassen en echt hardnekkige vlekken achterlaten. Maar met dit natuurlijke middel verwijder je ze meteen.

Vlekken op de bank

Diegenen die viervoeters hebben, zoals honden of katten, weten dat ze op de bank kunnen plassen. Als de kat de kattenbak niet gewend is, plast hij overal, of de hond of de kat doet het uit angst. Op dat moment zul je zien dat er vlekken op je bank zitten.

Dit kan echter niet alleen gebeuren bij mensen met dieren maar het kan ook een klein kind zijn dat de zindelijkheidstraining doormaakt en de drang om te plassen nog niet onder controle heeft. In beide gevallen moet er echter een effectieve methode worden gevonden om de urinevlek te verwijderen zonder het weefsel te ruïneren.

Plasvlekken op de bank - dieren

Urine heeft meestal een doordringende, aangename geur. Maar het heeft ook de neiging om stoffen te verkleuren. Daarom is het belangrijk om plas zo snel mogelijk op te ruimen, vooral kattenplas. Hieronder laten we zien hoe je een krachtige natuurlijke vlekkenverwijderaar kunt maken die je snel thuis kunt maken om plasvlekken van de bank te verwijderen.

Natuurlijke vlekkenverwijderaar om plasvlekken van de bank te verwijderen

Zoals we al zeiden, zijn plasvlekken vaak moeilijk te verwijderen en misschien niet zo gemakkelijk. Allereerst, als je huisdier gewend is om op de bank te liggen en daar vaak plast, is er een directe oplossing die je kunt nemen. Om te voorkomen dat de bank beschadigd raakt, kunt u een waterdicht laken van een vrij dikke stof tussen de bank en de bekleding van de bank leggen.

Dit is een van de eerste tips, want op deze manier kunt u de hoes van de bank meteen wassen in de wasmachine, waardoor de geur verdwijnt en er geen vlekken komen op de stof van de bank, die zou kunnen worden geruïneerd. Als het echter te laat is en er al vlekken op de bank zitten, bekijken we deze krachtige natuurlijke vlekkenverwijderaar.

bank - vlek

Allereerst kun je de urinevlek op de bank schoonmaken met keukenpapier. Hierdoor droogt het goed uit. Bereid vervolgens de perfecte oplossing voor om de plasvlek te verwijderen.Meng gelijke delen azijn en water en doe dit in een spuitfles..

Je kunt dan zachtjes spuiten en wrijven. Laat het daarna volledig drogen. Als de geur echter niet weggaat, kun je baking soda proberen. Bestrooi de plek gewoon met zuiveringszout en laat het minstens een uur zitten. Verwijder vervolgens de zuiveringszout. <figure id="attachment_22045" class="wp-caption aligncenter