Kook elke avond sinaasappelschil met kruidnagel: daarom is het zo goed voor je.

2

Als je elke avond sinaasappelschil met kruidnagel kookt, zal je lichaam je dankbaar zijn. Deze twee ingrediënten samen zullen je enorm helpen. Daarom moet je het doen.

Sinaasappel en kruidnagel zijn twee zeer heilzame ingrediënten voor het lichaam. Speciaal samen zijn ze echt geweldig. Sinaasappel is een van de citrusvruchten en is erg populair. Dit is rijk aan vitamine C, maar heeft ook andere uitstekende eigenschappen voor het lichaam.

In feite verbetert sinaasappel de spijsvertering en brandend maagzuur, evenals het darmstelsel. Daarom heeft het een ontstekingsremmend effect. Maar ook een sterke antioxidant kracht en het bevordert gevierde activiteit . Het heeft ook een gunstig effect op stress en angst en kalmeert.

orange
 

Het is ook rijk aan een aantal echt fundamentele stoffen zoals magnesium en kalium. Het kan worden gegeten, maar wordt ook vaak gebruikt voor lichaams- en huidverzorging vanwege een aantal van de eigenschappen die het bezit. Zoals we al zeiden, zullen we het gecombineerd zien met kruidnagel.

Kruidnoten zijn een zeer gewaardeerde specerij vanwege hun voedingseigenschappen . Deze kunnen in elke maand van het jaar gevonden worden en zijn rijk aan minerale zouten zoals kalium, magnesium, ijzer, zink, natrium, fosfor, calcium en ook veel vitamines in minieme hoeveelheden.

clous de girofle
 

Deze specerij heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt pijn te verlichten . Ze helpen volgens sommigen ook tegen vermoeidheid en zelfs depressie. Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik van kruidnagels, tenzij je er allergisch voor bent. Maar laten we eens kijken wat je met deze twee producten samen kunt doen.

Sinaasappel en kruidnagel: zo bereid je ze samen

Maar wat veel mensen niet weten is dat sinaasappelschil ook heel heilzaam is en niet alleen het sap of vruchtvlees . Sinaasappel en kruidnagel combineren is heel eenvoudig, in feite hoef je alleen maar een thee met deze twee te zetten met behulp van de sinaasappelschil en deze zeer geurige specerij.

Het drinken van hete thee is heel goed voor het lichaam omdat het een aantal problemen helpt voorkomen. Het is vooral goed voor het humeur omdat het catechines bevat, een stof die helpt vrije radicalen te neutraliseren. Het thuis maken van thee is heel eenvoudig en we laten je zien hoe je het maakt met sinaasappel en kruidnagel.

thé aux écorces d'orange et aux clous de girofle
 

Eerst heb je de sinaasappelschil nodig. Het is het beste als het een biologische sinaasappel is, maar in ieder geval moet je hem goed wassen voordat je hem gebruikt. Wanneer je de sinaasappelschil hebt verkregen, moet je hem ongeveer 24 tot 48 uur laten drogen op een vochtvrije plaats.

Als de sinaasappelschil klaar is, kun je deze in 1 liter water gieten met 10 kruidnagels . Nu alles koken en je hebt je thee in heel weinig stappen gezet, maar het heeft eigenlijk meerdere voordelen voor je lichaam. Het enige wat je hoeft te doen is dit heel eenvoudige recept uitproberen.