Kokosolie kan je er 10 jaar jonger doen uitzien – breng het als volgt aan

8956895689 950x500 1 jpg

Kokosolie staat over de hele wereld bekend om zijn uitstekende voordelen, naast het feit dat het een gezond voedingsmiddel is. In dit artikel stellen we voor hoe kokosolie te gebruiken in cosmetica, om remedies te bereiden die rimpels kunnen wegwerken of de huid kunnen exfoliëren.
Als ingrediënt van veel industriële cosmetische crèmes is kokosolie een uitstekende bondgenoot voor onze schoonheid, en bovendien volledig natuurlijk en zonder bijwerkingen. Hieronder geven we een opsomming van de cosmetische toepassingen van kokosolie.

Démaquillant et hydratant

Kokosolie heeft geweldige hydraterende eigenschappen en kan worden gebruikt om make-up te verwijderen. Breng het aan op watten en gebruik het zoals elke andere make-up remover.

Haar

Deze geweldige olie bevat natuurlijke proteïnen die het haar versterken en de haargroei bevorderen. Bovendien kan het worden gebruikt als een natuurlijke conditioner.

Zonnebrand crème

Kokosolie is een geweldig alternatief voor zonnebrand crème, maar het is vrij van parabenen en andere giftige stoffen.

Zwangerschapsstriemen

Door kokosolie rechtstreeks op de aangetaste gebieden aan te brengen, wordt de resorptie van striae bevorderd.

Scrub

Meng 100 gram bruine suiker met 100 gram kokosolie en gebruik dit mengsel om je huid te scrubben.

Acne

Door zijn antibacteriële eigenschappen is kokosolie een uitstekend middel tegen acne. Breng het gedurende 15 minuten rechtstreeks aan op de huid van het gezicht en spoel het daarna af.

Tanden

Spoel je mond ongeveer 15 minuten met kokosolie om hem te ontsmetten en je tanden witter te maken.