Huis overspoeld door stof, de luxe hoteltruc om het in een paar seconden te verwijderen

6

Je huis zit onder het stof en je weet niet hoe je het moet aanpakken? Hier is de luxe hoteltruc om in een paar seconden van stof af te komen, je huis is in een mum van tijd brandschoon!

Stoffig huis

Niemand houdt van een stoffig huis en iedereen wil graag weten hoe je het sprankelend schoon houdt. Gelukkig is er een truc die niet iedereen kent om je huis lang stofvrij te houden, en als je hem eenmaal ontdekt hebt, zul je hem keer op keer gebruiken.

Hoe werkt het? Het bestaat uit een methode die in luxe hotels wordt gebruikt, die absoluut effectief en verrassend is, en die je huis wekenlang stofvrij houdt. Laten we eens kijken wat het is en hoe je het kunt gebruiken voor de best mogelijke resultaten!

dust

Met de luxe hoteltruc langdurig stofvrij huis

Wil je je huis wekenlang stofvrij maken? Dat zou geweldig zijn, want normaal gesproken duurt een schoon huis niet langer dan een week. Welke truc moet je gebruiken om je huis lang stofvrij te houden?

Met de truc van luxe hotels, die glycerine gebruiken om de kamers schoon te houden en gasten perfect te verwelkomen, kun ook jij je huis lang stofvrij krijgen.

Het product is vrij zuinig en ook gemakkelijk te gebruiken om af te stoffen. Je kunt het zelfs gebruiken om stof te verwijderen van oppervlakken zoals spiegels en geverfde oppervlakken, omdat het een onzichtbare laag achterlaat waarop stof zich waarschijnlijk niet kan hechten.

Glycerine ontstoffen hoe te gebruiken

Zoals eerder vermeld, is glycerine perfect om elk oppervlak te behandelen en stofvrij te maken, en het is dezelfde methode die in luxe hotels wordt gebruikt om ze altijd brandschoon te houden.

  • Doe een paar druppels glycerine in een liter water
  • Drenk een doek in de oplossing
  • Laat de doek drogen en veeg het te behandelen oppervlak af

Om laminaat- of parketvloeren glanzend en stofvrij te maken giet een paar druppels glycerine in een emmer water en gebruik de oplossing om de vloer te wassen. Glycerine is niet alleen effectief om oppervlakken te behandelen en stofvrij te maken, maar is ook geschikt om vlekken te verwijderen.

Om dit te bereiken breng een beetje aan op een microvezeldoek en wrijf hiermee over de aangetaste gebieden, spoel vervolgens af met water. Voordat je het product aanbrengt, moet je de oppervlakken echter schoonmaken door het stof op te zuigen.

Tips voor betere resultaten met glycerine

Hoewel glycerine een geweldig product is om stof van oppervlakken te houden, moet je nog steeds een aantal strategieën toepassen om de best mogelijke resultaten te krijgen en stof te verminderen. Dit is wat je moet doen:

  • Om stof te voorkomen, gebruik afwisselend een stofzuiger en een bezem, en gebruik beide systemen wanneer dat mogelijk is
  • Om stof te voorkomen, gebruik afwisselend een stofzuiger en een bezem, en gebruik beide systemen wanneer dat mogelijk is.