Verwijder alle hardnekkige vlekken uit uw tapijt in slechts “3 minuten” met een magisch product voor 1 euro

Comment nettoyer votre tapis avec une astuce maison 1200x628 1 1200x600 1

Heeft u koffie gemorst op uw tapijt? Geen reden tot paniek! Er is een oplossing om deze lelijke vlek gemakkelijk te verwijderen! Zonder chemicaliën is uw tapijt in een mum van tijd schoon en vlekkeloos. Wij laten u zien hoe….

Weet je niet hoe je een hardnekkige vlek uit je tapijt verwijdert? Deze oplossing helpt je van het probleem af. Met dit alledaagse product ben je er in een mum van tijd vanaf en bespaar je geld!

Hoe maakt u uw shag- of wollen tapijt gemakkelijk schoon? De stappen om de kleuren te doen herleven ?

Het schoonmaken van uw tapijt kan een echte hoofdpijn zijn. Als uw tapijt van wol of met een lange pool is gemaakt, kan de taak nog ingewikkelder zijn. Maar maakt u zich geen zorgen! Er is niets ingewikkelds aan. Zelfs als uw tapijt dagelijks op de proef wordt gesteld, is het belangrijk het goed te onderhouden om zijn mooie kleuren te behouden. De eerste stap bij het reinigen van uw wollen of shagtapijt is het stofzuigen ervan. Daarna is het een kwestie van een effectief reinigingsmiddel gebruiken om vlekken te verwijderen.

Hoe wast en onderhoudt u uw zwaar vervuilde witte tapijt zonder chemicaliën? Een reinigingsschuim om te testen

Schoenen, etensresten, huisdieren… uw tapijt wordt dagelijks blootgesteld aan vele agressies. Helaas kan het na verloop van tijd zijn kleuren verliezen. Geen nood! Om een kort- of langpolig tapijt te reinigen, hoeft u geen messen te gebruiken die uw zak kunnen beschadigen. Dankzij deze oplossing kunt u het grondig reinigen en van hardnekkige vlekken afkomen!

  • Vooreerst stofzuigt u uw tapijt om al het stof en de weinige detritus en kleine kruimels die er zich schuilhouden te verwijderen.
  • Daarna dept u de aangekoekte plek af met een vochtige spons.
  • Spuit er vervolgens scheerschuim op en veeg het af met een spons.
  • Het is verrassend, maar met dit product bent u van uw zorgen af!”

U zult zien dat scheerschuim een zeer goede vlekkenverwijderaar is voor uw tapijt, vooral als het wit is. Kleine tip, als het bevlekt is met vruchtensap of koffie, laat het product dan ongeveer een uur staan zodat het net zo diep werkt als conventionele tapijtreinigers.

  • Herhaal de handeling voor meer effectiviteit indien nodig en spoel het scheerschuim uit met een spons of een vochtige doek.
  • Tot slot haalt u uw stofzuiger zoals gewoonlijk en de truc is klaar! Het zal op natuurlijke wijze aan de lucht drogen.

Nu je dit geweldige idee hebt ontdekt, zijn hier nog enkele oma-tips voor het reinigen van je tapijt. In plaats van je ruige of shagtapijt naar de stomerij te brengen, bespaar je een paar dollar en kun je je tapijt regelmatig onderhouden door dit proces te herhalen.

Hoe maak je je tapijt schoon met zuiveringszout?

Baking soda is een natuurlijk product dat kan worden gebruikt om uw tapijt effectief te reinigen. Om een vlek te verwijderen, kunt u het combineren met sodawater. Het kan niet eenvoudiger.

  • Spuit sodawater op het bevlekte oppervlak van uw tapijt en wrijf het dan voorzichtig in met een spons. U hoeft niet hard te borstelen, want dat beschadigt de tapijtvezels.
  • Laat het ongeveer 30 minuten drogen.
  • Strooi ongeveer een eetlepel zuiveringszout op uw tapijt en stofzuig het zodra het droog is.
  • In geval van twijfel, gebruik een doek of papieren handdoek om het getroffen gebied te deppen.

Herhaal met het sodawater en bicarbonaat als de vlek niet volledig is verwijderd.

Hoe maak je een ruig tapijt effectief schoon met leem? De beste tapijtreiniger

De leem van sommière is een echte bondgenoot om textiel te reinigen. Het is een milieuvriendelijk en zuinig product dat van alle hardnekkige vlekken afkomt. Gebruik dit alternatief als droog reinigingsmiddel. Als uw tapijt slecht ruikt, is dit product uw beste bondgenoot. Voor een optimale doeltreffendheid strooi je dit poeder op de vlek en laat je het 2 tot 3 uur zitten. Stofzuig vervolgens de vlek om alle sporen van het poeder te verwijderen en als de vlek blijft bestaan, herhaalt u de handeling. U kunt deze tip gebruiken voor regelmatig onderhoud van uw tapijt.

Sommige tapijtvezels kunnen niet tegen hoge temperaturen, dus deze vlekkenverwijderaar is ideaal! Zonder een stoomreiniger kunnen tapijten moeilijk te onderhouden zijn, maar met deze tip is het schoonmaken gemakkelijker en gaat het lang mee.

Hoe een woonkamer tapijt op natuurlijke wijze te bevlekken met zwarte zeep

Po