Geparfumeerde, gebroken witte sokken zonder bleekmiddel: laten vuil onmiddellijk verdwijnen

4

Witte sokken krijgen zonder bleekmiddel is eenvoudig met deze natuurlijke remedies. Het resultaat? Ruikt heerlijk en zonder extra kosten.

Vieze sokken

Lees verder om erachter te komen hoe je je sokken kunt wassen zodat ze er altijd smetteloos wit uitkomen.

Hoe zorg je ervoor dat witte kleding lang meegaat

Deduurzaamheid van kleding kan van veel factoren afhangen en is belangrijk voor mensen die zich goed kleden als onderdeel van hun dagelijkse stijl of die fashionista’s zijn.

Sokken

Er zijn veel factoren die ervoor zorgen dat kleding lang meegaat, zoals de kwaliteit van de stof waarvan het gemaakt is of de manier waarop het gewassen is.

Kleding weerspiegelt de persoonlijkheid van de drager, zijn smaak, trends, stijl en vaak zelfs zijn humeur. Om jeans, rokken, overhemden, enz. in de kast er zo goed als nieuw uit te laten zien, moet er goed voor worden gezorgd.

Sommige mensen delegeren het schoonmaken van kleding aan professionals. Sommige mensen wassen hun kleren echter thuis met speciale producten die niet verkleuren en ze perfect schoonmaken.

witte sokken
Witte kledingstukken behoren tot de kledingstukken die problemen veroorzaken tijdens het schoonmaken, omdat ze soms niet helemaal hun oorspronkelijke kleur behouden of, zelfs als er voldoende bleekmiddel wordt gebruikt, gelig worden.

Daarom zijn er verschillende methoden die witte kleding helpen om hun kleur te behouden en de stof waarvan ze gemaakt zijn niet te beschadigen.

Hoe sokken bleken zonder bleek

De eerste methode die we aanraden voor het bleken van sokken is die waarbij wasmiddel en waterstofperoxide worden gebruikt.

U moet deze verdunnen in een bak en het te bleken kledingstuk 30 minuten laten weken. Na deze tijd spoel je het uit met veel water.

Dan is er nog het wasmiddel, met citroen en zout. Breng in een steelpan het water aan de kook samen met het wasmiddel, citroensap en zout.

Zodra alles is opgenomen, zet je het vuur lager en dompel je het kledingstuk onder. Laat het ongeveer 40 minuten weken. Spoel het daarna met veel water en droog het in de zon.

Calcetinesblancos

Een ander middel maakt gebruik van melk. Doe linnengoed in een bakje en vul het met melk. Laat het linnen minstens twee uur staan. Was ze daarna zoals gewoonlijk en herhaal de handeling indien nodig.

Tot slot kun je witte azijn gebruiken. Voeg een half glas azijn toe aan het wasmiddel voor de wasmachine. Was zoals gewoonlijk. Voor kleding met uitgesproken vlekken op bepaalde delen, doe je azijn direct op de plek.

Als je de bovenstaande stap hebt gedaan, wacht dan een uur voordat je het uitspoelt. Wat denk je? Ga je deze innovatieve bleekvrije methoden gebruiken om je sokken witter te maken? Laat het ons weten!