De vochtafdrijvende salade die de maag laat leeglopen, vocht afvoert en vet verbrandt

4

Goede voeding is de sleutel tot een lang en gezond leven: we moeten zorgvuldig kiezen en selecteren wat we eten, om ons lichaam te voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te functioneren. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen ons onder andere helpen om af te vallen.

Dit is het geval met het recept dat we vandaag presenteren, een salade boordevol gezondheidsvoordelen om het opzwellen van de buik te verminderen, het vasthouden van water tegen te gaan en de verbranding van overtollig vet te bevorderen.

Salades zijn heel gemakkelijk te bereiden en zouden deel moeten uitmaken van ons dagelijks dieet, samen met een gezond, evenwichtig dieet en zelfs een lichte bewegingsroutine.

Ingrediënten: 150 g cherrytomaatjes, 40 g rode ui, 1 avocado, 1 komkommer, een paar blaadjes peterselie, extra vierge olijfolie, azijn, een stukje feta.

Snijd alle ingrediënten in stukjes, voeg de feta toe en meng goed. Breng op smaak met extra vierge olijfolie en, als je dat lekker vindt, azijn. Eet voor de maaltijd.