Controleer de matras, als je deze vlekken op je huid hebt, heb je een bedwants.

3

Let op voor bedwantsen, als je vlekken op je huid hebt, zitten ze waarschijnlijk in je matras.

Bedwantsen

Bugs zijn platte, ovaalvormige insecten, overwegend groen van kleur, hoewel ze soms ook bruin kunnen zijn. Ze vallen in twee categorieën, terrestrisch en aquatisch, en zijn voornamelijk vleesetende insecten. Bedwantsen kunnen het huis binnendringen en bepaalde kamers volledig binnendringen.

De wetenschappelijke term voor de bedwants is Nezara viridula en hij is wijdverspreid in heel Italië, maar ook in Europa. Normaal gesproken verspreidt dit insect zich vooral in gematigde klimaten.Bedwantsen behoren tot de meest onaangename insecten.

Bedbugs

In feite zijn bugs onder andere onaangenaam omdat ze, als ze worden geplet, een zeer onaangename geur verspreiden. Ze zorgen ook voor de meeste problemen in de landbouw, omdat ze de bladeren van veel groenten aantasten. Maar laten we eens kijken naar de problemen die ze veroorzaken in het menselijk lichaam na een beet.

Bugs: pas op dat ze zich verstoppen in de matras

Zoals we al zeiden kunnen we bedwantsen ook in huis vinden en ze leven meestal in meubels, tapijten, bedden, kleding en zijn ’s nachts erg actief als de huiseigenaren slapen. <Bedwantsen zijn bloedetende insecten en mensen zijn een uitstekende prooi.

Als ze bijvoorbeeld in tapijten in huis zitten, kunnen ze dieren bijten die daar zitten, maar als ze in bed zitten, bijten ze mensen. De insectenbeet is pijnloos en daarom niet voelbaar, maar laat wel gemakkelijk herkenbare sporen achter.

bugs

Als je door een insect wordt gebeten, krijg je meestal jeukende rode bulten. Ze hebben ook vaak een specifieke vorm omdat ze in clusters of lijnen voorkomen. Deze vlekken genezen vanzelf en verdwijnen binnen een paar dagen.

insectenbeten

Als de jeuk aanhoudt, kan deze worden verlicht met water en zeep of met natuurlijke verzachtende lotions die in de apotheek verkrijgbaar zijn. Als het letsel daarentegen geïnfecteerd is, moet je naar een arts gaan en op zijn of haar zorg vertrouwen. Maar als u deze tekenen herkent, is het eerste wat u moet doen van bedwantsen afkomen.

bedwantsen

Als je bedwantsen in je huis ziet, moet je onmiddellijk ingrijpen, want hoewel ze geen vleugels hebben, klampen ze zich vast aan dieren of mensen om zich te verplaatsen.