9 alternatieve toepassingen voor Vicks Vaporub die je zullen verbazen

f19 2

Wie van ons heeft nog nooit Vicks VapoRub gebruikt tegen verkoudheid en neusverstopping? In dit artikel geven we een lijst van 10 geweldige toepassingen van Vicks VapoRub die u versteld zullen doen staan.

In werkelijkheid zijn er veel meer dan 10 toepassingen, dus we hebben de beste voor u geselecteerd, die u in de onderstaande lijst vindt.

  1. Voor neusverstopping en sinusitis, doe wat Vicks VapoRub op de borst voordat u gaat slapen: door de verdamping ervan kunnen we het product inademen terwijl we genieten van de eigenschappen ervan.
  2. Als u griep heeft, smeer dan Vicks VapoRub op uw voeten voordat u naar bed gaat, trek sokken aan en laat ze ’s nachts aan.
  3. Om de slechte geuren die vaak in onze huizen aanwezig zijn te elimineren, kunnen we water en Vicks VapoRub in een spuitfles doen. Uw kamer wordt gevuld met een aangename muntgeur.
  4. Vicks VapoRub is uitstekend tegen schimmelnagels. Breng het gewoon elke avond aan op je voeten gedurende ongeveer 2 weken.
  5. Als je huisdieren thuis hebt, vooral katten, kun je Vicks VapoRub aanbrengen op de meubels waar ze zo graag aan krabben. Dit houdt ze weg.
  6. Jockeys smeren een beetje Vicks VapoRub op de neus van hun paard om te voorkomen dat ze hun concentratie verliezen aan andere geuren.
  7. Vicks VapoRub wordt vaak gebruikt om teken en vlooien weg te houden bij honden.
  8. Als je last hebt van lichte hoofdpijn, kun je wat van dit product op je voorhoofd smeren.
  9. Als je een lichte snijwond hebt, zal het aanbrengen van Vicks VapoRub op de wond het natuurlijke genezingsproces van het lichaam versnellen.