4 oefeningen in 15 minuten om buikvet kwijt te raken

ujjjjj 950x500 1

Een van de gebieden van ons lichaam die het meeste vet ophopen is ongetwijfeld de onderbuik. Dit buikvet is niet alleen ontsierend voor de ogen, maar kan ook een risico worden voor onze gezondheid, zoals ernstige hartproblemen.
In dit artikel delen we enkele tips over hoe je onderbuikvet kunt verbranden, zodat je platte en strakke buikspieren krijgt en vooral een goede gezondheid.
Het eerste wat je moet doen om onderbuikvet te verbranden is absoluut je eetgewoonten veranderen en een gezond en evenwichtig dieet aannemen.
Een gerichte trainingsroutine is essentieel om plaatselijk vet aan te pakken, en de volgende oefeningen zijn bijzonder effectief tegen onderbuikvet.

Oefening #1

Ga met uw gezicht omhoog op een matje liggen en plaats uw handen onder uw billen. Breng uw benen bij elkaar en strek ze uit, van teen tot teen.
Til uw benen op en neer, terwijl u uw buikspieren aanspant. Doe 3 sets van 15 herhalingen.

Oefening #2

Ga met uw gezicht omhoog op een mat liggen, plaats uw handen onder uw billen, breng uw benen bij elkaar en strek ze uit. Til je benen op in een “L” vorm.
Blijf in deze positie en til je heupen in een klein sprongetje omhoog. Doe 3 sets van 10 reps.

Oefening #3

Ga in dezelfde positie liggen als de vorige oefening (L-vorm). Ga staan met uw benen omhoog en doe buikspieroefeningen door uw handen naar uw benen te brengen, alsof we proberen uw voeten aan te raken.
Terwijl we de benen aanraken, laten we de armen zakken door ze naar beneden te strekken. Doe 2 sets van elk 10 reps.

Oefening #4

Begin vanuit dezelfde positie als de eerste oefening. Breng uw benen omhoog en maak, zodra ze omhoog zijn, tegengestelde cirkels met elk been.
Doe 3 sets van elk 15 herhalingen.
Nu je weet wat de beste oefeningen zijn voor het verbranden van onderbuikvet, voeg ze meteen toe aan je trainingsroutine om zo snel mogelijk resultaat te boeken.