4 haartinten die je jonger doen lijken als je ouder bent dan 40

l17 950x500 1

Soms kan een goede verandering van look ons een mooi gevoel geven, vooral wanneer de kleur onze gelaatstrekken verbetert, grijze haren perfect bedekt en enkele jaren wegneemt. Sommige haarverven moeten echter voortdurend worden bijgewerkt, waardoor ons haar wordt beschadigd.

Na de 40 begint onze huid de eerste rimpels en expressielijnen te vertonen, die door de verkeerde kleur kunnen worden geaccentueerd. Door bijvoorbeeld te donkere tinten te kiezen, worden rimpels nog zichtbaarder en worden grijze haren geaccentueerd. Het ideaal is om een lichtere kleur te kiezen.

Donkere kleuren, onder andere, moeten ook vaak worden bijgewerkt, om te proberen grijze haren te verbergen. Veelvuldig gebruik van kleurstoffen beschadigt het haar, soms zelfs permanent.

Als je op zoek bent naar een revamp om je gezicht te verjongen, kies dan een van de volgende opties om prachtige resultaten te krijgen zonder je haar te misbruiken.

Karamelkleur. Een perfecte kleur voor vrouwen met een donkere huidskleur. Het vereist weinig touch-ups en geeft een frissere, meer stralende look.

Honingblonde kleur. Naarmate we ouder worden, verliest het haar zijn natuurlijke glans en wordt het dof en glansloos. Honingblond is perfect om de helderheid en glans terug te krijgen, dankzij de gouden highlights. Het helpt ook het gezicht te verjongen.

. Hoewel het een donkere kleur is, is hij bijzonder geschikt voor wie liever donker haar heeft. Deze kleur is niet helemaal zwart en verjongt het gezicht zonder rimpels en expressielijnen te accentueren.

Gouden Chocolade Kleur. Het wordt ook wel “chocoladeblond” genoemd en is een van de meest effectieve haarkleuringen om het haar op te lichten en het er jonger en frisser uit te laten zien.

Nu je weet welke kleuren het beste zijn om je gezicht te verjongen, kies je favoriet en breng het onmiddellijk aan om er een paar jaar jonger uit te zien.