Ze drinkt een week lang elke ochtend kurkuma-citroenwater, en dit is wat er gebeurt.

1 4

Kurkuma-citroendrank is een natuurlijk preparaat dat vrij populair is geworden vanwege zijn gezondheids- en gewichtsverliezende eigenschappen.

Deze drank verjongt uw lichaam en geeft u veel energie. Als u er een gewoonte van maakt en elke ochtend een glas citroenwater met een beetje kurkuma drinkt, zult u er veel baat bij hebben. U kunt ook een snufje kaneel toevoegen, dat de bloedsuikerspiegel in evenwicht brengt en de ontstekingsremmende werking van de drank versterkt.

Bereidingswijze

U moet 1 kopje water verwarmen, het sap van een halve citroen, 1/8 theelepel honing en 1/4 theelepel kurkuma, een snufje kaneel, naar keuze toevoegen en roeren. Voor het beste resultaat moet u tijdens het drinken voortdurend roeren, want de kurkuma zakt naar de bodem.

U moet deze drank drinken terwijl hij warm is. Dit goedkope en natuurlijke drankje biedt geweldige gezondheidsvoordelen, dus zorg ervoor dat je het elke ochtend drinkt!

De voordelen van kurkuma

Kurkuma wordt vooral gebruikt in Oosterse en Aziatische keukens. In het Westen en om het gebrek aan gebruik ervan te compenseren, is het mogelijk deze specerij op een heel andere manier te consumeren om evenveel voordelen te krijgen als onze Oosterse vrienden.

Kurkuma is de nummer één bondgenoot van uw gezondheid en helpt bij het behoud van uw jeugd, het voorkomen van ouderdomsziekten en hart- en vaatziekten. Kurkuma helpt het lichaam stress en angst te bestrijden en het immuunsysteem te versterken. Het bestrijdt ook diabetes en de ziekte van Alzheimer.

Contra-indicaties?

Kurkuma is een krachtige specerij die niet door iedereen geconsumeerd kan worden, bekijk ons artikel over kurkuma en de contra-indicaties om er zeker van te zijn dat u aan een kuur kunt beginnen.

Citroen wordt afgeraden voor mensen met brandend maagzuur en maagzweren, nier- en galblaasproblemen, en citrusallergieën. Overmatige consumptie van citroen kan leiden tot demineralisatie en ontkalking van de botten.

Tandenpoetsen direct na het nuttigen van citroensap wordt afgeraden, omdat het tandglazuur kan beschadigen.

Kurkuma-citroendrank is een natuurlijk preparaat dat heel populair is geworden om zijn gezondheids- en gewichtsverliesseigenschappen.

Deze drank verjongt je lichaam en geeft je veel energie. Als u er een gewoonte van maakt en elke ochtend een glas citroenwater met een beetje kurkuma drinkt, zult u er veel baat bij hebben. Je kunt ook een snufje kaneel toevoegen, dat de bloedsuikerspiegel in balans brengt en het ontstekingsremmende effect van de drank versterkt.

Bereidingswijze

Je moet 1 kop water verwarmen, het sap van een halve citroen, 1/8 theelepel honing en 1/4 theelepel kurkuma, een snufje kaneel toevoegen en roeren. Voor het beste resultaat moet u tijdens het drinken voortdurend roeren, want de kurkuma zakt naar de bodem.

Drink deze drank als hij warm is. Dit goedkope en natuurlijke drankje biedt grote voordelen voor de gezondheid, dus zorg ervoor dat je het elke ochtend drinkt!

De voordelen van kurkuma

Kurkuma wordt vooral gebruikt in Oosterse en Aziatische keukens. In het Westen en om het gebrek aan gebruik te compenseren, is het mogelijk om deze specerij op een heel andere manier te consumeren om evenveel voordelen te krijgen als onze Oosterse vrienden.

Kurkuma is de nummer één bondgenoot van uw gezondheid en helpt uw jeugd te behouden, ouderdomsziekten en hart- en vaatziekten te voorkomen. Kurkuma helpt het lichaam stress en angst te bestrijden en het immuunsysteem te versterken. Het bestrijdt ook diabetes en de ziekte van Alzheimer.

Contra-indicaties?

Kurkuma is een krachtige specerij die niet door iedereen kan worden geconsumeerd, bekijk ons artikel over kurkuma en de contra-indicaties om er zeker van te zijn dat je aan een kuur kunt beginnen.

Citroen wordt afgeraden voor mensen met brandend maagzuur en maagzweren, nier- en galblaasproblemen, en citrusallergieën. Overmatige consumptie van citroen kan leiden tot demineralisatie en ontkalking van botten.

Tanden poetsen onmiddellijk na het nuttigen van citroensap wordt afgeraden omdat het tandglazuur kan beschadigen.

.