Slawraps met kipsalade en avocado

337299791 1402466943821153 4369867735527824616 n

 

Als je van kipsalade en avocado’s houdt, zul je gek worden van deze AVOOCATE CHICKEN SALAD WRAPS ! Ze vormen een gezonde en heerlijke lunch waar ik geen genoeg van kan krijgen.
Dus, ik heb echt getwijfeld om dit recept met jullie te delen. Niet omdat ze niet lekker zijn (ze zijn heerlijk!) maar omdat ze zo eenvoudig zijn, de foto’s niet super spannend, en ik niet zeker wist of iemand geïnteresseerd zou zijn.

Toen dacht ik aan al mijn andere eenvoudige recepten waar jullie van houden, zoals deze tomaat en avocado fudge, en besloot deze te delen. Kipsalade is een echte klassieker, toch? En dit recept heeft een gezonde twist die nog meer smaak toevoegt.

Het feit is dat dit het soort maaltijd is dat ik altijd eet. Dus of het nu een TBFS fan favoriet wordt of niet, deze blog is een compilatie van mijn ” real ” recepten. Recepten die ik regelmatig maak en recepten waar mijn gezin van houdt.
Ik verlaat nooit een supermarkt bij Costco zonder thuis te komen met een gebraden kip. Ze zijn zo vers en heerlijk. Meestal gebruik ik een deel ervan, warm, voor het avondeten die avond, en de rest ontbeen ik en gebruik ik voor maaltijden later in de week.

Ik maak zelfgemaakte kippenbouillon van de botten en vries het in voor kipnoedelsoep op een andere dag. Deze romige gebakken kip taquitos zijn een familie favoriet.

Ik maak er ook vaak een grote partij avocado kipsalade mee. Mijn kinderen vinden het heerlijk op pretzelbroodjes en ik eet het graag als lunch in slawraps. De koude sla geeft het een lekkere frisse knapperigheid en ik hou van de smaken van de kipsaladevulling. Je kunt het ook als sandwich serveren of met volkoren crackers eten.

Wat is de beste sla om te gebruiken voor slawraps?
Je kunt elk type groene bladsla gebruiken voor slawraps, maar populaire slasoorten zijn onder andere Boston sla en romaine hartjes. Het voordeel van slawraps is dat ze gemakkelijk aan te passen zijn qua vulling en verpakking. Koolbladeren zouden ook een heerlijke vervanger zijn.